Абоутме.СубинФинанце - Грчка судопер дуга и покушава да пливам без Европске уније и ММФ-а

Google Apps For Work/Business Enhancement link: https://goo.gl/2Mdc3E

Абоутме.СубинФинанце
Грчка референдум:
ГреецеДебт и његови повериоци имају лош дан јер су преговори завршити у бесна и Европа неће бити у стању да уради финансирање који ће бити депонован у ММФ-у у износу 1,6 милијарди евра дуга, левичарска влада је подржала ову политику да такву политику отплаћују врати 15.5. милијарде евра за наредних 5 месеци и да ће повећати порез као и смањење потрошње празног возила. Али много ствари су укључени, да видимо један по један.
Грчка министар финансија Јанис Вароуфакис дошао на идеју да контроле капитала са радом са европским банкама и власти Грчке За то ће задржати банке затворене у понедељак.. То је направљена панику у свему банкомата у Грееце.Интернатионал монетарног фонда неће Грчка прогласи неблаговремено, уместо ће радити са европских централних банака и Министарства финансија Грчке да врати брже. Наставак средства из европских банака ће ставити Грчкој простор да се врати плати и добије баланса кауцију оут фонд од ММФ-а. европских централних банака ће пружати Грчку Средства под Хитна помоћ ликвидности [ЕЛА]. Али 20. јула 2015. године, Грчка мора да повуче обвезнице у вредности од 3,5 милијарде евра држе Европске централне банке. То Грчка дуг мора урадити по сваку цену да играју на сигурно.
Грчка референдум Новости: Грчка дужничка криза: Ципрас може поднети оставку ако Грци гласам
Грци су у иностранству кредитне картице је одбио због конфузије око контроле капитала
За Видеос молимо вас да погледате:
хттпс://иоуту.бе/ЈиОу5С8гцм0

Европска унија Лет Довн Грчку као земљу:
Полако, ако се ствари не раде, Грчка мора да изађете у Европску унију можда валутне уније и покренути паралелне валуте да испуни своје обавезе. Ове дужничке инструменте као што су ИОУ је да има неку шок да је њена валута се девалвирала брже. Грчка ће иде на референдум о 5. јула, а одговор ће бити апсолутно "Не" која ће имати добру сукоб са повериоцима и евро-зоне земаља. Али људи неће бити заинтересовани за то јер ће утицати на радничку класу која добијају помоћ од Владе само.Ако референдум "Иес", затим Грчка ће бити имају 3. кауцију оут пакет од међународних кредитора. То ће утицати на евро са курса долара превише. Генерални директор ММФ-а и даље жели да настави разговоре са Грчком Владе и да ова земља се структурално Финансије и фискалне реформе, које ће довести земљу натраг у нормалу. уравнотежен приступ је потребно од стране Владе у Грчкој. Ова паника је још увек тамо у Грчкој сада.
Европска унија Новости: Грчка дужничка криза: Еврозона одбацује жалбу баилоут
За Видео погледајте
Европска унија каже Грцима да се припреми за "ванредно стање" као разговора ...



 
До ММФ боссинг Грчке да се припитомио у Европској унији Нетс:


Грчка Банке и берзе биће остао затворен у понедељак, који се сматра да је погрешно што повериоци никада дала кредит за њих и народ Грчке повлаче новац гледа на алармантно сигнал привреде. Чак и Европска централна банка мора да води кредитну линију на и Грчка може исплатити новац ММФ лако која је у износу од 1,6 милијарди евра. распоред исплата Европске централне банке се гледа како ће Грчка бити напредује са трошковима смањити и повећати опорезивање?Европа ће отићи у Грчку или Грчку мора имати референдум "Да", тако да њихов интегритет и грубост на људима ће бити мање. Земља мора да буде владао само по себи, а не да се владају повериоцима. Осим тога ће Грчка одржати чек на кредитне контроле на појединце. Повериоци не воле политику референдума јер желе да наметну много ограничења у земљи у којој је дат капитал Цут пензија је један од политике повериоцима, који ће продубити кризу у којој 25 широк. % људи је незапослено Друго политика међународне заједнице да се зауставе буџет и такође затражио од Европске централне банке да ограничи потрошњу на Грчку превише. Грчка је већ суочава гнев као угуши раст у којој је економија стеже због спроводе политику. ММФ и Европске централне банке. Главни девизе које долази у је од туриста, а Влада се бори да им осигура довољно средстава да остану на једноставност.
Шта је смисао ванредних средстава? Када банке или друге финансијске институције су у преко потребан готовог новца, финансирање мора доћи и држати их плута. Овде Европска централна банка има другачију идеју, када Грчка Банке постају растварача, само финансирање Хитна ће се одржати, који се сматра штетним за земљу у потрази за средствима. Европска заједница и ММФ-а, плус 18 заједнице Европе су криве Грчку за асфалтирање даље од Уније која је као танка нит спремна да буде сломљена. Грчка мора покушати да нахрани Сама боље него остати са Европом и реше економију брже. После тога, када земља постане пуноправна, онда Влада мора да одлучи да ли да дођу у Унији или не. Сада је боље да се држи подаље од Уније или ће се суочити много реформи које је структурна и паининг да грчког дуга народа.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279