Aboutme.SubinFinance - Ελλάδα Νεροχύτες χρέους και προσπαθεί να κολυμπήσετε Χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ

Aboutme.SubinFinance

Ελλάδα Δημοψήφισμα:

GreeceDebt και των πιστωτών της να έχει μια κακή μέρα, όπως οι συνομιλίες να καταλήξουν σε θυμός και η Ευρώπη δεν θα είναι σε θέση να κάνουν τη χρηματοδότηση το οποίο θα κατατεθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους Ευρώ 1,6 δισ χρέους. Αριστερή κυβέρνηση έχει στηρίξει αυτή την πολιτική αυτή η πολιτική με την αποπληρωμή πίσω 15,5 δις ευρώ για τα επόμενα 5 μήνες και θα αυξήσει τα φορολογικά καθώς και περικοπές δαπανών πεζοδρόμιο. Αλλά πολλά πράγματα εμπλέκονται, ας δούμε ένα-ένα.

Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ήρθε με την ιδέα της Capital Controls με την εργασία με τις ευρωπαϊκές τράπεζες και οι αρχές της Ελλάδα. Γι 'αυτό θα κρατήσουν οι τράπεζες κλείνουν τη Δευτέρα. Αυτό δημιούργησε πανικό σε όλα τα ΑΤΜ στην Greece.International Νομισματικό Ταμείο δεν πρόκειται να να κηρύξει η Ελλάδα πτωχεύσει, αντ 'αυτού θα συνεργαστεί με τις ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες και η Ελλάδα Υπουργείο Οικονομικών να επιστρέψει πιο γρήγορα. Η συνέχιση της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή τράπεζες θα βάλουμε την Ελλάδα χώρο για να ξεπληρώσει και να λάβετε το bail-out ταμείο ισορροπία από το ΔΝΤ. Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες θα παρέχει Ελλάδα κονδυλίων του επείγουσας παροχής ρευστότητας [ELA]. Αλλά από 20 Ιούλ 2015, η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει ομόλογα αξίας 3,5 δισ ευρώ που κατέχονται από Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αυτό Ελλάδα του χρέους πρέπει να το κάνει με κάθε κόστος να παίζουν με ασφάλεια.

Ελλάδα Δημοψήφισμα Ειδήσεις: Ελλάδα κρίση χρέους: Ο Τσίπρας μπορεί να παραιτηθεί, εάν οι Έλληνες ψηφίζουν ναι

Έλληνες του εξωτερικού έχουν πιστωτικές κάρτες απέρριψε εν μέσω σύγχυσης άνω ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων

Για Βίντεο παρακαλούμε ανατρέξτε:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Ευρωπαϊκή Ένωση αφήστε κάτω Ελλάδα ως χώρα:

Σιγά-σιγά, αν τα πράγματα δεν λειτουργούν, η Ελλάδα πρέπει να βγείτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως Νομισματική Ένωση και να εκτελέσετε μια παράλληλο νόμισμα για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτά τα χρεόγραφα, όπως ΙΟΥ μπορεί να έχουν κάποια σοκ ότι το νόμισμά της να υποτιμηθεί πιο γρήγορα. Η Ελλάδα θα πρόκειται για δημοψήφισμα σχετικά με 5η Ιουλ. και η απάντηση θα είναι απολύτως "Όχι", το οποίο θα έχει μια καλή σύγκρουση με τους πιστωτές και Ευρωζώνη χώρες. Αλλά οι άνθρωποι δεν θα με ενδιέφερε να το κάνει, διότι θα επηρεάσει την εργατική τάξη που παίρνουν τη βοήθεια από την κυβέρνηση μόνο.
Αν το δημοψήφισμα είναι "ναι", τότε η Ελλάδα θα έχει την τρίτη δέσμη μέτρων διάσωσης από διεθνείς δανειστές. Αυτό θα επηρεάσει το ευρώ με την ισοτιμία δολαρίου πάρα πολύ. Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΝΤ εξακολουθεί να θέλει να συνεχίσει τις συνομιλίες με την Ελλάδα Κυβέρνηση και θέλουν αυτή τη χώρα να λαμβάνουν χρηματοδότηση των διαρθρωτικών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων, η οποία θα φέρει πίσω τη χώρα στην ομαλότητα. ισορροπημένη προσέγγιση που απαιτείται από την πλευρά της κυβέρνησης στην Ελλάδα. Αυτό πανικού είναι ακόμα εκεί σήμερα στην Ελλάδα.

Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδήσεις: Ελλάδα κρίση χρέους: Ευρωζώνη απορρίπτει διάσωσης έφεση

Για βίντεο δείτε

ΕΕ λέει Έλληνες να προετοιμαστούν για «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», όπως συνομιλίες ...



 
Κάντε ΔΝΤ ανάγλυφη επιγραφή Ελλάδα να εξημερωθεί στα δίχτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης:



Ελλάδα Τράπεζες και το χρηματιστήριο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα, η οποία θεωρείται ότι είναι λάθος οι πιστωτές ποτέ παράταση του δανείου τους και τους ανθρώπους της Ελλάδα αποσύρετε χρήματα κοιτάζοντας το ανησυχητικό μήνυμα της οικονομίας. Ακόμα και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να κρατήσει την πιστωτική γραμμή σχετικά και η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει τα χρήματα του ΔΝΤ εύκολα το οποίο ανέρχεται σε 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Το πρόγραμμα πληρωμών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξετάζει πώς η Ελλάδα θα κινείται προς τα εμπρός με έξοδα κοπεί και να αυξήσει τη φορολογία;
Η Ευρώπη θα πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα ή η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει το δημοψήφισμα «ΝΑΙ», έτσι ώστε η ακεραιότητα και η σκληρότητα τους πάνω στους ανθρώπους θα είναι λιγότερο. Η χώρα πρέπει να αποκλειστεί από μόνη της και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί από τους πιστωτές. Εκτός από το ότι η Ελλάδα θα κρατήσει τον έλεγχο επί πιστώσει τον έλεγχο των ατόμων. πιστωτές δεν αρέσει η πολιτική του δημοψηφίσματος, όπως θέλουν να επιβάλουν πολλούς περιορισμούς στη χώρα όπου δίνεται πρωτεύουσα. Κόψτε σύνταξη είναι μια από τις πολιτικές των πιστωτών, η οποία θα εμβαθύνει σε όλη την κρίση, όπου 25 % των ανθρώπων που είναι άνεργοι. Δεύτερη πολιτική της διεθνούς κοινότητας για τον περιορισμό του προϋπολογισμού και, επίσης, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να περιορίσει τις δαπάνες για την Ελλάδα. Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη την οργή σαν πνιγμένος ανάπτυξης όπου η οικονομία συμπίεση λόγω εφαρμοστεί η πολιτική από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το κυριότερο ξένο νόμισμα που έρχεται είναι από τους τουρίστες και η κυβέρνηση παλεύει για να τους εξασφαλίσει αρκετά χρήματα για να τους κάνει να μείνουν άνετα.

Ποια είναι η έννοια της έκτακτης χρηματοδότησης; Όταν οι τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν απόλυτη ανάγκη από μετρητά, η χρηματοδότηση πρέπει να έρθει και να τους κρατήσει επιπλέουν. Εδώ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει μια διαφορετική ιδέα, όταν η Ελλάδα Τράπεζες γίνει διαλύτη, μόνο η χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης θα λαμβάνουν χώρα, η οποία θεωρείται επιβλαβής για τη χώρα αναζητούν κεφάλαια. της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και του ΔΝΤ καθώς και οι 18 κοινότητες της Ευρώπης κατηγορεί την Ελλάδα για πλακοστρώσεις μακριά από την Ένωση, η οποία είναι σαν μια λεπτή κλωστή έτοιμη να σπάσει. Η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να τροφοδοτήσει η ίδια καλύτερα από το να μένεις με την Ευρώπη και να διακανονίσει την οικονομία πιο γρήγορα. Μετά από αυτό όταν η χώρα γίνει πλήρεις, τότε κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει αν θα έρθουν στην Ένωση ή όχι. Τώρα, είναι καλύτερα να κρατήσει μακριά από την Ένωση ή παρτίδα πρόσωπο των μεταρρυθμίσεων που είναι διαρθρωτικές και paining στον ελληνικό λαό χρέους.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279