Aboutme.SubinFinance - Греция Раковины долга и пытается плавать, не Европейского союза и МВФ

Google Apps For Work/Business Enhancement link: https://goo.gl/2Mdc3E


Aboutme.SubinFinance
Grecia Referendum:
GreeceDebt și creditorii săi au o zi proasta ca negocierile ajung în tantrum și Europa nu va putea să facă finanțarea care va fi depus în FMI în valoare de 1,6 miliarde de euro a datoriei. Guvernul de stânga a susținut această politică că această politică de rambursare înapoi 15,5 miliarde Euro pentru urmatoarele 5 luni și vor crește fiscale, precum și reduceri de cheltuieli proprie. Dar multe lucruri sunt implicate, hai sa vedem unul câte unul.
Ministrul Finanțelor Grecia Yanis Varoufakis a venit cu ideea de a capitalului de comandă cu care lucrează cu băncile și autoritățile din Grecia europene. Pentru aceasta ei vor păstra băncile închisă luni. Acest lucru a creat panică în toate ATM în Fondul Monetar Greece.International nu este de gând să declara Grecia în incapacitate de plată, în loc să lucreze cu European al Băncilor Centrale și Grecia Ministerul Finanțelor să plătească înapoi mai repede. finanțare a continuat de la băncile europene vor plasa Grecia spațiu pentru a plăti înapoi și să primească de salvare fondul de echilibru de la FMI. Băncilor Centrale Europene va fi furnizarea de Grecia Fondurile în cadrul asistenței de lichiditate de urgență [ELA]. Dar 20 iulie 2015, Grecia trebuie să-și retragă obligațiuni în valoare de 3,5 miliarde de euro, fiind deținute de către Banca Centrală Europeană. Această datorie Grecia trebuie să-l facă cu orice preț să joace în condiții de siguranță.
Grecia Referendum News: Grecia criza datoriilor: Tsipras poate demisiona dacă grecii vota da
Grecii străinătate au carduri de credit respins pe fondul confuzie peste controale de capital
Pentru video vă rugăm să consultați:
https://youtu.be/JyOu5S8gcm0

Uniunea Europeană dezamăgi Grecia ca o țară:
Încet, în cazul în care lucrurile nu sunt de lucru, Grecia trebuie să ieși din Uniunea Europeană poate Uniunii Moneda și rula o monedă paralelă să își îndeplinească obligațiile. Aceste titluri de creanță, precum este IOU pot avea unele șoc care moneda sa se devalorizat rapid. Grecia va merge pentru referendum pe 05 iulie și răspunsul va fi absolut "Nu", care va avea un conflict bună cu creditorii și țările din zona euro. Dar oamenii nu vor fi interesați să o facă, pentru că va afecta clasa muncitoare, care sunt obtinerea de ajutor din partea Guvernului numai.Dacă referendumul este "da", atunci Grecia va fi cu al 3-lea pachet de salvare de la creditorii internaționali. Acest lucru va afecta Euro cu rata de schimb dolar prea. Managing Director al FMI încă mai vrea să continue discuțiile cu Grecia Guvernul și doresc ca această țară să ia Finanțe reforme structurale și fiscale, care va aduce țara înapoi la normalitate. abordare echilibrată este necesară din partea Guvernului în Grecia. Această panică încă acolo, în Grecia acum.
Uniunea Europeană Știri: Grecia criza datoriilor: zona euro respinge bailout recurs
Pentru video vă rugăm să consultați
UE spune greci să se pregătească pentru "starea de urgență", ca discuții ...



 
Face FMI șefa Grecia a fi domesticit în Europa Plase Uniunii:


Grecia Bănci și burse de valori vor fi rămas închise luni, care este considerată a fi greșită ca creditorii nu extinde împrumut pentru ei și oamenii din Grecia se retrag bani uita la semnalul alarmant al economiei. Banca Centrală Europeană trebuie să păstreze chiar linia de credit pe și Grecia pot plăti banii FMI ușor care este în valoare de 1,6 miliarde de euro. Programul de plată al Băncii Centrale Europene se uită la modul în care Grecia va fi a avansa cu Cheltuieli tăiat și de a crește fiscalitatea?Europa va pleca Grecia sau Grecia trebuie să păstreze referendum "DA", astfel încât integritatea și asprimea lor asupra oamenilor va fi mai puțin. Țara trebuie să fie exclusă de la sine și să nu fi exclusă de către creditori. În afară de faptul că Grecia va păstra verificare privind controlul de credit pe indivizii. Creditorii nu-i place politica referendum, deoarece doresc să impună mulțime de restricții la țara în care este dat de capital. Cut pensii este una dintre politicile creditorilor, care ar adânci criza larga unde 25 % din oameni sunt șomeri. În al doilea rând politică a comunității internaționale de a reduce bugetul și, de asemenea, a cerut Băncii Centrale Europene de a reduce cheltuielile pentru Grecia de asemenea. Grecia se confruntă deja mânia ca de creștere sufocat în care economia se strânge datorita politicii implementate FMI și Banca Centrală Europeană. Principala valuta străină care vine in este de la turisti si Guvernul se luptă pentru a le asigura suficiente fonduri pentru a le face stați la usurinta.
Care este sensul de urgență finanțare? Când bănci sau alte instituții financiare sunt în mare nevoie de bani, finanțarea trebuie să vină și să le păstrați plutitoare. Aici Banca Centrală Europeană are o idee diferită, când Grecia Banks devin solvent, numai de finanțare de urgență va loc, care este considerat a fi dăunătoare pentru țară caută fonduri. Comunitatea Europeană și FMI, plus 18 de comunități din Europa sunt vina Grecia pentru pavaj departe de Uniunea, care este ca un fir subțire gata pentru a fi rupte. Grecia trebuie să încerce să hrănească se mai bine decât stau cu Europa și de a soluționa economia repede. După aceea, atunci când țara devine cu drepturi depline, atunci Guvernul trebuie să decidă dacă să vină la Uniune sau nu. Acum, e mai bine să țină departe de Union sau față mulțime de reforme, care este structurală și paining poporului datoriilor din Grecia.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279