Aboutme.SubinFinance - Гърция Мивки дълг и се опитва да плува Без Европейския съюз и МВФ

Aboutme.SubinFinance

Гърция Референдум:

GreeceDebt и нейните кредитори имат лош ден, тъй като разговорите в крайна сметка в гневно избухване и Европа няма да бъде в състояние да направи финансирането, което ще бъде депозиран в МВФ в размер на 1,6 млрд евро дълг. Ляво правителство подкрепи тази политика, че тази политика чрез изплащане обратно 15,5 милиарда евро за следващите 5 месеца и те ще се увеличи данък, както и съкращаване на разходите на бордюра. Но много неща се занимават, нека да го видя един по един.

Гърция финансовият министър Янис Варуфакис дойде с идеята за контрола върху капитала, с работата с европейските банки и органи на Гърция. За тази цел те ще запази банки затвори в понеделник. Това създаде паника във всички банкомати в Greece.International валутен фонд няма да се декларират Гърция просрочване, вместо това ще работи с Европейската централна Банките и Гърция Министерство на финансите, за да се изплати по-бързо. Продължава финансиране от европейските банки ще постави Гърция пространство, за да се изплати и ще получи спасителен фонд баланс от МВФ. Европейските централни банки ще предоставят на Гърция средствата по спешна помощ за осигуряване на ликвидност [ELA]. Но от 20 юли 2015 г., Гърция трябва да се оттегли облигации на стойност 3,5 милиарда евро, които се провеждат от Европейската централна банка. Това Гърция дълг трябва да го направя на всяка цена, за да играят на сигурно.

Гърция Референдум новини: Гърция дългова криза: Ципрас може да подаде оставка, ако гърците гласуват

Българи в Гърция са кредитни карти отхвърлени заради объркване по контрола върху капитала

За Videos Моля, направете справка:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Европейския съюз разочарова Гърция като страна:

Бавно, ако нещата не работят, Гърция трябва да излезе от Европейския съюз може би валутния съюз и тичам паралелна валута, за да изпълни задълженията си. Тези дългови инструменти като IOU могат да имат някакъв шок, че нейната валута се обезцени по-бързо. Гърция ще става за референдум на 5 юли и отговорът ще бъде абсолютно "No", който ще има по-добър сблъсък с кредиторите и еврозоната страни. Но хората няма да бъдат заинтересовани да го направя, защото това ще се отрази на работническата класа, които получават помощта, от само правителството.
Ако на референдума е "Да", тогава Гърция ще бъде като на третия спасителен пакет от международните кредитори. Това ще се отрази на еврото с долар също. Управляващият директор на МВФ все още иска да продължи преговорите с Гърция самоуправление и искате тази страна да предприеме Структурно финансите и данъчни реформи, които ще доведат страната обратно към нормалност. Е необходим балансиран подход от страна на правителство в Гърция. Тази паника е все още там в Гърция сега.

Европейския съюз новини: Гърция дългова криза: Еврозоната отхвърли спасителния обжалване

За видео моля, вижте

ЕС казва, гърците да се подготвят за "извънредно положение", като преговорите ...



 
Смятате МВФ изпъкнали релефни Гърция да бъде опитомен в Nets Европейския съюз:



Гърция Банки и фондова борса ще бъде останаха затворени в понеделник, която се смята за погрешно като кредиторите никога разширени заем за тях и хора от Гърция са теглене на пари гледаше тревожно сигнал на икономиката. Дори и на Европейската централна банка трябва да поддържа кредитна линия за и Гърция могат да плащат пари, за да МВФ лесно която е в размер на 1,6 милиарда евро. Графикът на плащанията от Европейската централна банка гледа как Гърция ще се движи напред със Разходи нарязани и увеличаване на данъчното облагане?
Европа ще бъде оставяйки Гърция или Гърция трябва да пази референдума "YES", така че тяхната цялост и грубостта на хората ще бъдат по-малко. Страна трябва да бъде управлявана от себе си и не трябва да се изключи от кредиторите. Освен, че Гърция ще запази проверка на кредитен контрол върху физическите лица. Кредиторите не харесват политиката на референдум, тъй като те искат да наложат много ограничения за страната, в която се дава капитал. Cut пенсия е една от политиките на кредиторите, които биха задълбочили широка кризи, когато 25% от хората са безработни. Второ политиката на международната общност да ограничи бюджета и също така поиска от Европейската централна банка за ограничаване на разходите за Гърция също. Гърция вече е изправена пред гнева като се задави растеж, когато икономиката се изстискване дължи на политиката, осъществявана от МВФ и Европейската централна банка. Основната чуждестранна валута, която идва в е от туристите и правителството се бори да ги осигури достатъчно средства, за да ги спре в лекота.

Какво е значението на спешно финансиране? Когато банки или други финансови институции са в отчаяно се нуждаят от пари в брой, финансирането трябва да дойде и да ги задържим плаващ. Тук на Европейската централна банка е с различна идея, когато Гърция Банките стават платежоспособни, само спешното финансиране ще се проведе, които се считат за вредни за страната търси средства. Европейската общност и МВФ плюс 18 общности в Европа обвиняват Гърция за настилка от Съюза, която е като тънка нишка, готови да бъдат разбити. Гърция трябва да се опитате да се изхранва по-добре отколкото да останат с Европа и да се установят на икономиката по-бързо. След това, когато страната стане пълноправен, тогава правителството трябва да реши дали да влезе в Съюза или не. Сега, това е по-добре да се държи далеч от Съюза или лицето много реформи, които са структурните и живописта на гръцкия дълг хората.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279