Aboutme.SubinFinance - Řecko Dřezy dluh a snaží se plavat Bez Evropskou unií a Mezinárodním měnovým fondem

Aboutme.SubinFinance

Řecko Referendum:

GreeceDebt a její věřitelé mají špatný den, protože rozhovory skončí v hněvu a Evropa nebude moci dělat financování, které budou uloženy v MMF ve výši 1,6 miliardy eur dluhů. Levicová vláda podpořil tuto politiku, aby této politice prostřednictvím splácení zpět 15,5 miliard Euro pro příchod 5 měsíců a oni se zvýší daň stejně jako pohotovostní škrty ve výdajích. Ale hodně věcí se účastní, ať se na to jeden po druhém.

Řecko ministr financí Yanis Varoufakis přišel s nápadem Kapitálu Controls s prací s evropskými bankami a orgány Řecka. Za to, že bude mít banky zavřené v pondělí. To vytvořilo paniku ve všech bankomatů v Greece.International měnového fondu, se nebude Prohlašuji, Řecko Tovární, místo toho bude spolupracovat s Evropskou centrální banky a Ministerstva financí Řecka splatit rychleji. Pokračující finanční prostředky z evropských bank umístí Řecku prostor splatit a obdržet zůstatek kauce-out fond od Mezinárodního měnového fondu. Evropská centrální Banky budou poskytovat Řecko Finanční prostředky v rámci pomoci Emergency Liquidity [ELA]. Ale 20.července 2015, Řecko má odstoupit dluhopisy v hodnotě 3,5 miliard Euro pořádá Evropskou centrální bankou. Tato Řecko dluh vznikl, musí to udělat za každou cenu hrát v bezpečí.

Řecko Referendum News: Řecko dluhové krize: Tsipras, může odstoupit, pokud Řekové hlasovat ano

Řekové v zahraničí mají kreditní karty zamítnuty uprostřed zmatku ohledně kontrol kapitálu

U videa naleznete:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Evropská unie nechat na holičkách Řecko jako zemi:

Pomalu, pokud věci nefungují, Řecko musí opustit Evropskou unii možná měnové unie a spustit paralelní měnu mohla dostát svým závazkům. Tyto dluhové nástroje, jako jsou IOU to může mít nějaký šok, že její měna si devalvovala rychleji. Řecko se chystá na referendum o 5.července a odpověď bude naprosto "Ne", který bude mít dobrý střet s věřiteli a zemí eurozóny. Ale lidé nebudou mít zájem na to, protože to bude mít vliv na dělnickou třídu, kteří se dostat pomoc od vlády Pouze.
Je-li referendum je "ano", pak Řecko bude mít kauci-out balíček 3. od mezinárodních věřitelů. To bude mít vliv na euro, směnný kurz dolaru příliš. Výkonný ředitel MMF stále chce pokračovat v rozhovorech s Řeckem vládou a chtějí tuto zemi, aby Přijmout strukturální Finance a fiskálních reforem, který přinese zemi zpět k normálu. vyvážený přístup je nutná ze strany vlády v Řecku. Tato panika je tam pořád v Řecku teď.

Evropská unie News: Řecko dluhová krize: eurozóny odmítá bailout odvolání

Pro video naleznete

EU říká Řeky se připravit na "stav nouze" jako rozhovory ...



 
Myslíte MMF bossing Řecko Aby se zkrotit do Evropské unie Nets:



Řecko Banky a budou zůstaly burza zavřená v pondělí, což je považováno za nesprávné, jako věřitelé nikdy rozšířil půjčku na ně a lidé v Řecku se stahují peníze při pohledu na alarmující signál ekonomiky. Dokonce i Evropská centrální banka musí držet úvěrové linky o a Řecko může zaplatit peníze do MMF, snadno, který je ve výši 1,6 miliardy eur. platební kalendář Evropské centrální banky se dívá na to, jak Řecko bude kupředu s náklady snížit a zvýšení daně?
Evropa bude opouštět Řecko nebo Řecka musí držet referenda "ano", tak, aby jejich integrita a drsnost na lidech bude méně. Stát musí být vládl sám o sobě, a ne být ovládán věřitele. Kromě toho Řecko udrží kontrolu na úvěrové kontrole na jednotlivce. Věřitelé se nelíbilo politiku referenda, jak chtějí zavést spoustu omezení, do země, kde je kapitál daný. Řez penzionu je jednou z politik věřitelů, které by prohloubily širokou krizi tam, kde je 25 % lidí je nezaměstnaných. Druhá politika mezinárodního společenství k omezení rozpočtu a rovněž požádala Evropskou centrální banku, aby omezit výdaje na Řecku taky. Řecko je již čelí hněvu jako přidušeným růstem, kde je ekonomika mačkání kvůli politika prováděna od Mezinárodního měnového fondu a Evropské centrální banky. Hlavním cizí měně, které přichází v je od turistů a vláda bojuje s cílem zajistit jim dostatek finančních prostředků, aby se jim zůstat v klidu.

Jaký je význam mimořádného financování? Kdy banky nebo jiné finanční instituce jsou v zoufalé potřebě hotovosti, musí být finanční prostředky přijít a držet je plovoucí. Zde Evropská centrální banka má jinou představu, kdy Řecko Banks se stal rozpouštědlo, bude jen pro nouzové financování konají, který je považován za škodlivý pro země hledají finanční prostředky. Evropské společenství a Mezinárodní měnový fond a 18 společenstva Evropě obviňují Řecko pro dlažby od Unie, který je jako tenké niti připravené, aby se porušovala. Řecko musí snažit nakrmit Samotná lepší než zůstat s Evropou a usadit ekonomiku rychleji. Po tom, kdy země stala plnohodnotným, pak vláda musí rozhodnout, zda přijet do Unie, nebo ne. Teď je to lepší, aby od Unie nebo obličeje hodně reforem, které je strukturální a paining k řecké dluhové lidu.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279