Aboutme.SubinFinance - Kreikka Altaat Velka ja Yrittää Swim ilman Euroopan unionin ja IMF:

Aboutme.SubinFinance

Kreikka Kansanäänestys:

GreeceDebt ja sen velkojilla on huono päivä, koska neuvottelut päätyvät kiukuttelu ja Eurooppa ei voi tehdä rahoitusta, joka talletetaan IMF suuruinen Euro 1,6 miljardia Debt. Vasemmistolainen hallitus on tukenut tätä politiikkaa, että tämä politiikka maksamalla takaisin 15,5 miljardi euroa tulevien 5 kuukautta, ja ne lisäävät veroja sekä hillitä menojen leikkauksilla. Mutta paljon asioita mukana, katsotaanpa se yksi kerrallaan.

Kreikka valtiovarainministeri Yanis Varoufakis keksi ajatuksen Capital Controls kanssa työskentelevien eurooppalaisten pankkien ja viranomaisten Kreikan. Tätä he pitävät pankit suljettiin maanantaina. Tämä synnytti paniikin kaikissa pankkiautomaatteja vuonna Greece.International valuuttarahasto ei aio julistaa Kreikka Laiminlyötyihin, vaan toimii Euroopan keskuspankkijärjestelmän ja Kreikan valtiovarainministeriön maksamaan takaisin nopeammin. Jatkuu rahoitusta Euroopan Pankit asettaa Kreikan tilaa maksaa takaisin ja saada tasapainoon bail-out rahaston IMF. Euroopan keskuspankkijärjestelmän tulee tarjota Kreikassa varoja Emergency Liquidity Assistance [ELA]. Mutta 20 heinäkuu 2015, Kreikka on peruuttaa Bonds arvoinen 3,5 miljardia euroa on hallussa Euroopan keskuspankki. Tämä Kreikan velka täytyy tehdä se hinnalla millä hyvänsä pelata turvallista.

Kreikka Kansanäänestys Uutiset: Kreikka velkakriisi: Tsipras voi erota, jos kreikkalaiset äänestävät kyllä

Kreikkalaiset ulkomailla ovat luottokortteja hylätty keskellä sekaannusta pääoman valvonnasta

Saat Videot katso:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Euroopan unioni Let Down Kreikka As Maa:

Hitaasti, jos asiat eivät toimi, Kreikka on poistua Euroopan unionin ehkä Rahaliitto ja ajaa rinnakkaisvaluuttana täyttää velvoitteensa. Nämä velkainstrumentteja kuten velkakirja n voi olla järkytys valuuttansa saada devalvoitunut nopeammin. Kreikka menee kansanäänestykseen 5 heinäkuu ja vastaus on ehdottomasti "ei", joka on hyvä ristiriidassa velkojien ja euroalueen maissa. Mutta ihmiset eivät ole kiinnostuneita tekemään sitä, koska se vaikuttaa työväenluokan, jotka saavat apua hallituksen vain.
Jos kansanäänestys on "kyllä", niin Kreikan on ottaa 3rd Bail-out paketti kansainvälisten lainanantajien. Tämä vaikuttaa euroa ja dollari valuuttakurssi liikaa. IMF toimitusjohtaja kuitenkin haluaa jatkaa neuvotteluja Kreikan hallituksen ja haluavat tämän maan ottaa Rakenteelliset Rahoitus ja verouudistuksia, joka tuo maahan takaisin normaalitilaan. Tasapainoinen lähestymistapa vaaditaan puolelta hallituksen Kreikassa. Tämä paniikkia on edelleen siellä Kreikassa nyt.

Euroopan unioni Uutiset: Kreikka velkakriisi: Euroalue hylkää bailout valitus

Video katso

EU kertoo kreikkalaiset valmistautua "hätätilan" kuin puhuu ...



 
Do IMF bossing Kreikka Voidaan kesyttää Euroopan unionissa Nets:



Kreikka Pankit ja pörssi on pysynyt kiinni maanantaina, jonka katsotaan olevan väärässä, koska velkojat eivät koskaan laajennettu lainan heille ja Kreikan kansa ovat käteisnostoista katsot hälyttävä signaali talouden. Myös Euroopan keskuspankki on pidettävä luottorajan ja Kreikka voi maksaa rahaa IMF helposti, joka on suuruudeltaan 1,6 miljardia euroa. maksuaikataulu Euroopan keskuspankin on tarkastella, miten Kreikka on siirtymässä eteenpäin Kulut leikata ja lisätä verotusta?
Euroopassa jätämme Kreikan tai Kreikan on pidettävä kansanäänestys "YES", jotta niiden eheys ja kovuudessa ihmisiin on vähemmän. Maa on suljettava itse eikä voida sulkea velkojat. Sen lisäksi, että Kreikka pitää tarkistaa luotolla valvontaa yksityisille. Velkojat eivät pidä politiikasta kansanäänestyksen kuin haluavat asettaa paljon rajoituksia maahan, jossa pääoma on annettu. Leikkaa eläke on yksi politiikan velkojien, mikä syventää laaja kriisi, jossa 25 % ihmisistä on työttömänä. Toinen politiikan kansainvälisen yhteisön hillitä talousarvioon ja pyysi Euroopan keskuspankki hillitä menojen Kreikka liikaa. Kreikka on jo nyt vihan kaltaiset kuristi kasvua, jossa talous on puristamalla vuoksi toteutettavaan politiikkaan IMF: n ja Euroopan keskuspankki. Tärkeimmät ulkomaan valuuttaa, joka on tulossa on turisteja ja hallitus taistelee varmistaa heille riittävästi varoja, jotta ne pysymään kotonaan.

Mikä merkitys hätärahoitusta? Kun Pankit tai muut rahoituslaitokset ovat kipeästi käteistä, rahoituksen täytyy tulla ja pitää ne kelluvat. Tässä Euroopan keskuspankki on ottaa erilainen idea, jolloin Kreikka Banks tulevat liuotinta, vain Emergency rahoitus tapahtua, jonka katsotaan olevan haitallista maan etsivät varoja. Euroopan yhteisön ja IMF sekä 18 yhteisöjä Euroopan syyttävät Kreikka päällystystöiden pois unionista, joka on kuin ohut lanka valmiina rikki. Kreikan täytyy yrittää ruokkia itse paremmin kuin pysyä Eurooppaan ja ratkaista talouden nopeammin. Sen jälkeen kun maa tulee täysimittainen, sitten hallituksen on päätettävä tulla unioniin vai ei. Nyt on parempi pitää poissa unionista tai kasvojen paljon uudistuksia, joilla on rakenne- ja paining Kreikan velan ihmisiä.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279