Aboutme.SubinFinance - Kreeka Valamud Võlg ja üritab ujuda Ilma Euroopa Liidu ja Rahvusvahelise Valuutafondi

Aboutme.SubinFinance

Kreeka referendum:

GreeceDebt ja tema võlausaldajate on halb päev, kui räägib lõpuks raevuhoog ja Euroopas ei saa teha rahastamist, mis antakse hoiule IMF summas Euro 1,6 miljardit Debt. Vasakpoolne valitsus on toetanud seda poliitikat, et see poliitika tagasimaksmise tagasi 15,5 miljardit eurot tulevad 5 kuud ja nad tõstavad makse, samuti äärekivi kulukärpeid. Aga palju asju on kaasatud, lähme vaatama ükshaaval.

Kreeka rahandusminister Yanis Varoufakis tulid ideele Capital kontrollid töötavad Euroopa pangad ja asutused Kreekas. Selle nad hoiavad pangad kinni esmaspäeval. See tekitas paanikat kõik sularahaautomaadid on Greece.International Valuutafond ei kavatse Kinnitan Kreeka makseviivituses asemel töötab Euroopa Keskpankade ja Kreeka rahandusministeeriumi tagasi maksta kiiremini. Jätkub rahastamist Euroopa Keskpankade paneb Kreeka ruumi tagasi maksta ja saada tasakaalu päästefond IMF. Euroopa Keskpankade saab pakkuda Kreeka fondide Emergency likviidsusabi [ELA]. Aga 20. juuliks 2015 Kreeka peab tagasi Võlakirjad 3,5 miljardi euro hoitakse Euroopa Keskpank. See Kreeka võlg peab seda iga hinna eest mängima.

Kreeka referendum Uudised: Kreeka võlakriis: Tsipras võib tagasi astuda, kui kreeklased hääletavad jah

Kreeklased välismaal on krediitkaardid tagasi keset segadust kapitali kontrolli

Videote Palun lugege:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Euroopa Liidu hätta Kreeka Riik:

Aeglaselt, kui asjad ei tööta, Kreeka on väljuda Euroopa Liidu äkki Valuuta Liidu ja käivitada paralleelselt valuuta täita oma kohustusi. Nimetatud võlakohustused nagu võlakiri on võimalik mõned šokk, et oma raha saada devalveerinud kiiremini. Kreeka läheb referendumit 5. juuli ja vastus on absoluutselt "Ei", mis on hea kokkupõrge võlausaldajad ja eurotsooni riikides. Kuid inimesed ei ole huvitatud seda teha, sest see mõjutab töölisklassi, kes saavad abi Valitsus ainult.
Kui referendum on "Jah", siis on Kreeka võttes 3. Kautsjon-out pakett rahvusvaheliste laenuandjate. See mõjutab Euro dollari kursi liiga. IMFi tegevdirektori ikka tahab jätkata kõnelusi Kreeka valitsus ja tahan seda riiki võtta struktuurifondide Finance ja maksureformi, mis toob riigile tagasi normaalsuse. Tasakaalustatud lähenemine nõutakse pool valitsuse Kreekas. See paanika on ikka veel seal Kreekas nüüd.

Euroopa Liidu uudised: Kreeka võlakriis: eurotsooni lükkab kautsjoni kaebus

Video vt

EL ütleb kreeklased valmistuda "eriolukord", sest läbirääkimised ...



 
Kas IMF pressitud Kreeka taltsutatud Euroopa Liidu Nets:



Kreeka pangad ja börsid jäi suletud esmaspäeval, mida peetakse valeks, kuna võlausaldajad ei pikendatud laenu neile ja Kreeka rahvas on raha väljavõtmisel vaadates murettekitav signaal majanduse. Isegi Euroopa Keskpank peab hoidma krediidiliini kohta ning Kreeka võib maksta raha IMF kergesti mida ulatudes 1,6 miljardi euroni. maksegraafik Euroopa Keskpank vaadates, kuidas Kreeka on edasiliikumist kulud kärpida ja suurendada tulumaksu?
Euroopa lahkub Kreeka või Kreeka peab hoidma referendumi "jah", siis nii, et nende terviklikkus ja kalkus on inimesi on vähem. Riik peab valitsema ise ja mitte valitsema võlausaldajad. Peale selle, et Kreeka hoiab kontrolli krediidi kontroll isikute kohta. Võlausaldajad ei meeldinud poliitika referendum, nagu nad tahavad kehtestada palju piiranguid riiki, kus kapitali on antud. Lõika pension on üks poliitika võlausaldajate, mis süvendavad suur kriis, kus 25 % inimestest on töötud. Teiseks poliitika International ühenduse ohjeldada eelarve ja palus ka Euroopa Keskpank, et ohjeldada kulutuste Kreeka liiga. Kreeka on juba praegu viha nagu Vihane kasvu, kus majanduse pigistab tõttu rakendatud poliitikaga IMF ja Euroopa Keskpank. Peamised välisvaluuta mis on tulemas on turistid ja valitsus võitleb, et tagada neile piisavalt vahendeid, et muuta need jääda tundma.

Mis tähendus on erakorralist rahastamist? Kui pangad või muud finantsasutused on hädasti raha, rahastamine peab tulema ja hoida neid üleval. Siin Euroopa Keskpank on lasknud erinevad ideed, kui Kreeka pangad saavad lahusti, vaid Emergency rahastamine toimub, mida peetakse kahjulikuks riigi otsin vahendeid. Euroopa Ühenduse ja IMF pluss 18 kogukondade Euroopa süüdistavad Kreeka sillutis eemal Liidu mis on nagu õhuke niit valmis olla katki. Kreeka peab püüdma toita ise parem kui ööbid Euroopas ja lahendada majanduse kiiremini. Pärast seda, kui riigi täieõiguslikuks, siis valitsus peab otsustama, kas tulla Liidus või mitte. Nüüd on parem hoida eemale Liidu või nägu palju reforme, mis on struktuuri- ja paining et Kreeka võla inimesi.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279