Aboutme.SubinFinance - Grækenland Vaske Gæld og forsøger at svømme uden EU og IMF

Aboutme.SubinFinance

Grækenland Folkeafstemning:

GreeceDebt og dens kreditorer har en dårlig dag som forhandlingerne ender i raserianfald og Europa vil ikke være i stand til at gøre finansieringen, som vil blive deponeret i IMF beløber Euro 1,6 milliarder Gæld. Venstreorienteret regering har støttet denne politik, at denne politik ved at tilbagebetale tilbage 15,5 milliarder euro for at komme 5 måneder, og de vil øge skat samt bremse nedskæringer. Men mange ting er involveret, lad os se det én efter én.

Grækenland finansminister Yanis Varoufakis kom op med idéen om Capital Controls med at arbejde med europæiske banker og myndigheder i Grækenland. Til dette vil de holde bankerne lukker på mandag. Det skabte panik i alle pengeautomater i Greece.International Valutafond kommer ikke til at erklære Grækenland Misligholdte, i stedet vil arbejde med europæisk Centralbanker og Grækenland Finansministeriet til at betale tilbage hurtigere. Fortsat støtte fra de europæiske banker vil placere Grækenland plads til at betale tilbage, og modtage resten redningsfond fra IMF. europæiske centralbanker vil levere Grækenland midler under Emergency Liquidity Assistance [ELA]. Men ved 20 juli 2015, Grækenland har at trække Obligationer værd 3,5 milliarder Euro blive indehaves af Den Europæiske Centralbank. Denne Greece Gæld skal gøre det for enhver pris at spille sikkert.

Grækenland Referendum Nyheder: Grækenland gældskrise: Tsipras kan træde tilbage, hvis grækerne stemmer ja

Grækerne udlandet har kreditkort afvist midt forvirring over kapitalkontrol

For videoer Se venligst:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Europæiske Union Let Down Grækenland Som et land:

Langsomt, hvis tingene ikke fungerer, Grækenland har for at forlade EU måske Valuta Union og køre en parallel valuta for at opfylde sine forpligtelser. Disse gældsinstrumenter som IOU s kan have nogle chok, at landets valuta bliver devalueret hurtigere. Grækenland vil gå til folkeafstemning om 5 jul og svaret vil være helt "Nej", som vil have en god sammenstød med kreditorerne og lande i euroområdet. Men folk vil ikke være interesseret i at gøre det, fordi det vil påvirke arbejderklassen, der får hjælp fra regeringen alene.
Hvis folkeafstemningen er "Ja", så Grækenland vil have den 3. redningspakke fra internationale långivere. Dette vil påvirke euroen med Dollarkursen også. IMF administrerende direktør stadig ønsker at fortsætte forhandlingerne med Grækenland regering og ønsker dette land til tage Strukturel Finans og skattereformer, som vil bringe landet tilbage til normale forhold. kræves Balanceret tilgang fra den side af regeringen i Grækenland. Denne panik er der stadig i Grækenland nu.

Europæiske Union Nyheder: Grækenland gældskrise: Eurozonen afviser redningen appel

For Video se

EU fortæller grækerne at forberede sig til 'undtagelsestilstand' som foredrag ...



 
Gør IMF bossing Grækenland To tæmmes i EU-Nets:



Grækenland Banker og børsen vil blive holdt lukket mandag, som anses for at være forkert som kreditorer aldrig udvidet lån til dem, og folk i Grækenland hæve penge ser på alarmerende signal i økonomien. Skal Selv Europæiske Centralbank holder kreditlinje på og Grækenland kan betale pengene til IMF nemt som beløber sig til 1,6 milliarder Euro. Betalingen tidsplan for Den Europæiske Centralbank ser på, hvordan Grækenland vil gå videre med Udgifter klippe og øge beskatningen?
Europa vil forlade Grækenland og Grækenland skal holde folkeafstemning "JA", så deres integritet og hårdhed på de mennesker vil være mindre. Land skal styres af sig selv og ikke at blive styret af kreditorerne. Bortset fra, at Grækenland vil holde kontrol på kredit kontrol på enkeltpersoner. Kreditorer kunne ikke lide den politik folkeafstemning, som de ønsker at indføre masse restriktioner for det land, hvor kapitalen er givet. Skær pension er en af ​​de politikker kreditorerne, hvilket ville uddybe bred krise, hvor 25 % af befolkningen er arbejdsløse. Anden politik det internationale samfund for at bremse budgettet og også bedt Den Europæiske Centralbank at bremse udgifterne til Grækenland også. Grækenland er allerede vendt vrede ligesom kvalt vækst, hvor økonomien er klemme på grund af den politik, der føres af IMF og Den Europæiske Centralbank. Det vigtigste fremmed valuta, som kommer i, er fra turisterne og regeringen kæmper for at sikre dem tilstrækkelige midler til at få dem til at bo på lethed.

Hvad er meningen med Emergency Finansiering? Når banker eller andre finansielle institutioner er i akut behov for kontanter, skal finansieringen komme og holde dem flydende. Her Den Europæiske Centralbank har en anden idé, da Grækenland Banks bliver solvent, kun Emergency finansiering vil finde sted, som anses for at være skadelige for landet på udkig efter midler. Det Europæiske Fællesskab og IMF plus 18 samfund i Europa er bebrejde Grækenland for brolægning væk fra EU, som er som en tynd tråd klar til at blive brudt. Grækenland skal forsøge at fodre selv bedre end opholder sig med Europa og afregne økonomien hurtigere. Efter at når land bliver fuldgyldigt, så regeringen må beslutte, om at komme til EU eller ej. Nu er det bedre at holde sig væk fra Union eller ansigt masse reformer, som er strukturelle og paining de græske gæld folk.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279