Aboutme.SubinFinance - Grieķija Sinks Parāds un mēģina peldēt bez Eiropas Savienības un SVF

Aboutme.SubinFinance

Grieķija Referendums:

GreeceDebt un tās kreditoriem ir slikta diena, jo sarunas nonākt dusmu lēkme un Eiropa nespēs izdarīt finansējumu, kas tiks novietot SVF sasniedzot eiro 1,6 miljardu parādu. Kreiso valdība atbalstīja šo politiku, kas šo politiku, atmaksājot atpakaļ 15.5 miljardi eiro, lai nāk 5 mēneši, un tie palielinās nodokli, kā arī iegrožot izdevumu samazināšanu. Bet ir iesaistītas daudzas lietas, pieņemsim redzēt to pa vienam.

Grieķija Finanšu ministrs Jānis Varoufakis nāca klajā ar ideju par kapitāla kontroles ar strādā ar Eiropas bankām un iestādēm Grieķijā. Par to viņi saglabās bankas slēgtas pirmdien. Tas radīja paniku viss bankomātos in Greece.International Valūtas fonda negrasās deklarēt Grieķija, kas nepilda saistības, tā vietā strādās ar Eiropas Centrālo banku un Grieķijā Finanšu ministrijai atmaksāt ātrāk. ilgstošus finansējumu no Eiropas bankām uzliks Grieķijai telpu maksāt atpakaļ un saņemt līdzsvaru bail-out fondu no SVF. Eiropas Centrālo banku būs nodrošināt Grieķiju līdzekļus saskaņā ar ārkārtas likviditātes palīdzību [ALA]. Bet, Jūl 20, 2015, Grieķijai ir atsaukt obligācijas vērtībā 3.5 miljardi eiro, kas notiks ar Eiropas Centrālās bankas. Tas Grieķija Parāds tas ir jādara par katru cenu, lai spēlēt droši.

Grieķija Referendums Ziņas: Greece parādu krīze: Tsipras var atkāpties no amata, ja grieķi balsot jā

Grieķi ārzemēs ir kredītkartes noraidīti amid neskaidrības kapitāla kontroles

Video, lūdzu, skatiet:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Eiropas Savienība nolaist Grieķiju kā valsts:

Lēni, ja lietas nedarbojas, Grieķijai ir, lai izietu Eiropas Savienībai varbūt Valūtas Savienības un palaist paralēlu valūtu, lai izpildītu savas saistības. Šie parāda instrumenti, piemēram, IOU s var būt dažas šoks, ka tās valūtas iegūt devalvēta ātrāk. Grieķija dodas uz referendumu 5. jūlijs un atbilde būs absolūti "Nē", kas būs labs sadursme ar kreditoriem un euro zonas valstīs. Bet cilvēki nebūs ieinteresēti to darīt, jo tas ietekmēs darba klasi, kas saņemat palīdzību no valdības tikai.
Ja referendums ir "jā", tad Grieķijā būs kam 3rd bail-out paketi no starptautiskajiem aizdevējiem. Tas ietekmēs eiro ar dolāra kursa too. SVF izpilddirektors joprojām vēlas turpināt sarunas ar Grieķiju valdību un vēlas šo valsti veikt strukturālus finanšu un fiskālo reformu, kas dos valsti atpakaļ pie normālas. Sabalansēta pieeja ir nepieciešama pusē valdība Grieķijā. Tas panika ir joprojām Grieķijā tagad.

Eiropas Savienība Ziņas: Grieķija parādu krīze: Eirozonas noraida sanācijas apelāciju

Par video skatīt

ES stāsta grieķi, lai sagatavotos "ārkārtas stāvokli", jo sarunas ...



 
Vai SVF bosings Grieķija Lai pieradināja Eiropas Savienības Nets:



Grieķija Bankas un biržā tiks palika slēgts pirmdienās, kas tiek uzskatīts par nepareizi, jo kreditori nekad pagarināts aizdevumu uz tiem, un cilvēki no Grieķijas tiek atņem naudu apskatot satraucošā signāla ekonomikas. Pat Eiropas Centrālā banka jāinformē kredītlīniju par un Grieķija var samaksāt naudu, lai SVF viegli kas ir par summu 1,6 miljardi eiro. maksājumu grafiks Eiropas Centrālās bankas meklē, kā Grieķija būs virzās uz priekšu ar izdevumiem sagriež un palielināt uzlikšanu?
Eiropa tiks atstājot Grieķiju vai Grieķijai jāinformē referendums "jā", lai to integritāti un skarbums uz cilvēkiem būs mazāk. Valsts ir jāizslēdz ar sevi, un nav izslēgts ar kreditoriem. Bez ka Grieķija turpinās pārbaude uz kredīta kontroli uz indivīdu. Kreditori nepatika politiku referenduma, kā viņi vēlas uzspiest ierobežojumus uz valsti, kurā kapitāls tiek dota daudz. Sagriež pensija ir viens no politikas kreditoru, kas varētu padziļināt plašu krīzi, kur 25 % iedzīvotāju ir bezdarbnieki. Otrkārt politika starptautiskās sabiedrības, lai ierobežotu budžetu un arī aicināja Eiropas Centrālo banku, lai samazinātu izdevumus par Grieķiju too. Grieķija jau saskaras dusmas tāpat robežstāvokļa izaugsmi kur ekonomika saspiežot dēļ politika jāīsteno ar SVF un Eiropas Centrālā banka. Galvenais ārvalstu valūta, kas nāk no tūristiem, un valdība cīnās, lai nodrošinātu viņiem pietiekami daudz līdzekļu, lai padarītu tos palikt pie vieglumu.

Kāda ir nozīme ārkārtas finansējumu? Kad bankas vai citas finanšu iestādes ir šausmīgs nepieciešama nauda, ​​finansējuma jānāk un saglabāt to peldošas. Šeit Eiropas Centrālā banka ir ar atšķirīgu ideju, kad Grieķija Banks kļūt šķīdinātājs, tikai ārkārtas finansējums notiek, kas tiek uzskatīta par kaitīgu valsts meklē fondiem. Eiropas Kopiena un SVF plus 18 kopienām Eiropā vainojot Grieķiju bruģēšana prom no Eiropas Savienības, kas ir, piemēram, plānas pavedienu gatavs jāiedala. Grieķijai ir mēģināt barot Pati labāk nekā uzturas ar Eiropu un nokārtot ekonomiku ātrāk. Pēc tam, kad valsts kļūst par pilntiesīgu, tad valdībai ir jāizlemj, vai nākt uz Savienību, vai ne. Tagad, tas ir labāk, lai saglabātu prom no Savienības vai sejas daudz reformu, kas ir strukturālās un glezniecība Grieķijas parāda cilvēkiem.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279