Aboutme.SubinFinance - Griekenland gootstenen Schuld en probeert te zwemmen zonder de Europese Unie en het IMF

Aboutme.SubinFinance

Griekenland Referendum:

GreeceDebt en haar schuldeisers hebben een slechte dag als de gesprekken eindigen in driftbui en Europa zal niet in staat zijn om de middelen die zullen worden gestort in het IMF ten bedrage van Euro 1,6 miljard Debt doen. Linkse regering heeft dit beleid gesteund dat dit beleid door de terugbetaling terug 15.5 Miljard euro voor komende 5 maanden en ze zullen belastingen alsmede stoeprand bezuinigingen. Maar veel dingen zijn betrokken toenemen, laten we zien dat een voor een.

Griekenland minister van Financiën Yanis Varoufakis kwam met het idee van kapitaalcontroles met het werken met de Europese banken en autoriteiten van Griekenland. Daarvoor zullen ze houden van de banken gesloten op maandag. Dit zorgde voor paniek in alle geldautomaten in Greece.International Monetair Fonds is niet van plan om verklaren Griekenland in gebreke, in plaats daarvan zal samenwerken met de Europese Centrale Banken en Griekenland Ministerie van Financiën om sneller terug te betalen. Vervolg financiering van Europese Banken zullen plaatsen Griekenland ruimte terug te betalen en ontvang de balans bail-out fonds van het IMF. Europese centrale banken zal worden voorzien Griekenland fondsen onder de Emergency Liquidity Assistance [ELA]. Maar 20 juli 2015, heeft Griekenland tot obligaties ter waarde van 3,5 miljard euro wordt gehouden door de Europese Centrale Bank in te trekken. Deze Griekenland Schuld moet het doen tegen elke prijs om veilig te spelen.

Griekenland Referendum Nieuws: Griekenland schuldencrisis: Tsipras kunnen aftreden als Grieken stemmen ja

Grieken in het buitenland zijn credit cards te midden van verwarring over kapitaalcontroles afgewezen

Voor video's verwijzen:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Europese Unie Let Down Griekenland als een land:

Langzaam, als de dingen niet werken, heeft Griekenland tot de Europese Unie misschien muntunie te verlaten en uitvoeren van een parallelle munt aan zijn verplichtingen te voldoen. Deze schuldinstrumenten als IOU's kan enige schok hebben dat zijn munt sneller te gedevalueerd. Griekenland zal op gaan voor referendum 5 juli en het antwoord zal zijn absoluut "Nee", die zal een goede botsing met de schuldeisers en de landen van de eurozone hebben. Maar mensen zullen niet geïnteresseerd zijn om het te doen, omdat het de arbeidersklasse die krijgen de hulp van de regering zal beïnvloeden alleen.
Als het referendum is "ja", dan Griekenland zal worden met de 3e Bail-out pakket van de internationale geldschieters. Dit zal de euro met Dollar wisselkoers invloed ook. IMF Managing Director wil nog steeds gesprekken met Griekenland regering voortzetten en wil dit land neem Structurele Financiën en fiscale hervormingen, die het land terug naar de normaliteit zal brengen. Balanced aanpak is vereist van de kant van de regering in Griekenland. Dit paniek is er nog steeds in Griekenland nu.

Europese Unie News: Griekenland schuldencrisis: Eurozone verwerpt bailout beroep

Voor Video zie

EU vertelt Grieken voor te bereiden op 'noodtoestand', zoals gesprekken ...



 
Doe IMF opdruk Griekenland To getemd worden in de Europese Unie Netten:



Griekenland banken en de beurs zal worden bleef gesloten op maandag, die wordt beschouwd als niet te kloppen als schuldeisers nooit lening verlengd tot hen en de mensen van Griekenland zijn die geld kijken naar de alarmerende signaal van de economie. Ook de Europese Centrale Bank moet de kredietlijn te houden op en Griekenland kan het geld om IMF gemakkelijk is voor een bedrag van 1,6 miljard euro te betalen. Het betalingsschema van de Europese Centrale Bank is op zoek naar hoe Griekenland zal zijn vooruit met kosten te besparen en het verhogen van de belastingen?
Europa zal verlaten Griekenland of Griekenland moet het referendum "JA" te houden, zodat hun integriteit en hardheid op de mensen minder zullen zijn. Country moet worden geregeerd door zelf en niet te worden geregeerd door de schuldeisers. Afgezien van dat Griekenland controle zal houden op krediet controle op de individuen. Schuldeisers hield niet van het beleid van het referendum als ze willen om te veel beperkingen op het land waar het kapitaal wordt gegeven op te leggen. Snijd pensioen is een van het beleid van de schuldeisers, dat de brede crisis, waar 25 zou verdiepen % van de bevolking is werkloos. Tweede beleid van de internationale gemeenschap om de begroting te beteugelen en vroeg ook de Europese Centrale Bank om de uitgaven voor Griekenland ook. Griekenland is al geconfronteerd met de toorn als verslikte groei waar de economie is knijpen gevolg van het beleid geïmplementeerd beteugelen door het IMF en de Europese Centrale Bank. De belangrijkste buitenlandse valuta die binnenkomt is van de toeristen en de regering vecht om hen te zorgen genoeg geld om ze te laten blijven op hun gemak.

Wat is de betekenis van noodfinanciering? Wanneer banken of andere financiële instellingen zijn dringend behoefte aan contant geld, moet financiering komen en houd ze drijven. Hier is de Europese Centrale Bank heeft een ander idee, toen Griekenland Banks geworden oplosmiddel, alleen financiering Emergency zal plaats, die wordt beschouwd als schadelijk voor het land op zoek naar fondsen om zijn. Europese Gemeenschap en het IMF plus 18 gemeenschappen van Europa beschuldigen Griekenland weg bestrating van de Unie die is als een dunne draad klaar om te worden gebroken. Griekenland moet proberen te voeden zich beter dan een verblijf met Europa en zich te vestigen de economie sneller. Na dat wanneer land volwaardige worden, dan regering moet beslissen of aan de Unie te komen of niet. Nu, het is beter om weg te houden van de Unie of het gezicht veel hervormingen die structurele en paining naar het Griekse volk schuld.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279