Aboutme.SubinFinance - Grekland Diskbänkar Skuld och försöker simma utan EU och IMF

Google Apps For Work/Business Enhancement link: https://goo.gl/2Mdc3E

Redemption Coupon For Google Apps [India Only]:  
CMJ9QPUANVN6YF
3VMYVE6LMW4L3G
Aboutme.SubinFinance
Grekland Folkomröstning:
GreeceDebt och dess fordringsägare har en dålig dag som samtalen hamnar i ilska och Europa kommer inte att kunna göra de medel som kommer att deponeras i IMF uppgå Euro 1,6 miljarder Skuld. Vänster regeringen har stött denna politik att denna politik genom att återbetala tillbaka 15,5 miljarder euro för kommande 5 månader och de kommer att öka skatt samt nedskärningar bromsa utgifterna. Men många saker är inblandade, låt oss se det en efter en.
Grekland finansminister Yanis Varoufakis kom upp med idén om kapitalregleringar med att arbeta med europeiska banker och myndigheterna i Grekland. För detta kommer att hålla bankerna stängt på måndag. Detta skapade panik i alla bankomater i Greece.International valutafonden kommer inte att förklara Grekland fallerade, i stället kommer att arbeta med Europeiska centralbanker och Grekland finansdepartementet att betala tillbaka snabbare. Fortsatt stöd från europeiska banker kommer att placera Grekland utrymme att betala tillbaka och få balans räddningsfond från IMF. Europeiska centralbanks kommer att ge Grekland fonder under nödkrediter [ELA]. Men senast den 20 juli 2015 har Grekland att dra tillbaka obligationer till ett värde av 3,5 miljarder euro som innehas av Europeiska centralbanken. Detta Grekland skuld måste göra det till varje pris för att spela säkert.
Grekland Folkomröstning Nyheter: Grekland skuldkrisen: Tsipras kan avgå om grekerna röstar ja
Greker utomlands har kreditkort avvisades mitt förvirring över kapitalkontroller
För Video hänvisas:
https://youtu.be/JyOu5S8gcm0

Europeiska unionen Let Down Grekland som ett land:
Långsamt, om saker och ting inte fungerar, har Grekland att lämna Europeiska unionen kanske valutaunionen och köra en parallell valuta att uppfylla sina förpliktelser. Dessa skuldebrev som IOU: s kan ha någon chock att dess valuta blir devalverat snabbare. Grekland kommer att gå för folkomröstning om 5 juli och svaret kommer att vara absolut "Nej", som kommer att ha en bra konflikt med fordringsägarna och länderna i euroområdet. Men folk kommer inte att vara intresserade av att göra det eftersom det kommer att påverka arbetarklassen som får hjälp från regeringen bara.Om folkomröstningen är "Ja", då Grekland kommer att ha den 3: e räddningspaketet från internationella långivare. Detta kommer att påverka euron med Dollarkursen också. IMF: s verkställande direktör fortfarande vill fortsätta samtalen med Grekland regeringen och vill att detta land ta struktur Finans och skattereformer, som kommer att föra landet tillbaka till normala förhållanden. balanserad strategi krävs från sidan av regeringen i Grekland. Detta är panik kvar i Grekland nu.
Europeiska unionen Nyheter: Grekland skuldkrisen: euroområdet avvisar bailout överklagande
För Video se
EU säger grekerna att förbereda sig för "undantagstillstånd" som talar ...



 
Gör IMF relief Grekland To tämjas i EU-Nets:


Grekland Banker och börs kommer att kvar stängda på måndag, som anses vara fel som borgenärer förlängts aldrig lån till dem och folket i Grekland ut pengar titta på den alarmerande signal för ekonomin. Även Europeiska centralbanken måste hålla krediten på och Grekland kan betala pengar till IMF lätt som uppgår till 1,6 miljarder euro. Betalningsplanen för Europeiska centralbanken är att titta på hur Grekland kommer att gå vidare med kostnader klippa och höja skatterna?Europa kommer att lämna Grekland eller Grekland måste hålla folkomröstningen "JA", så att deras integritet och hårdhet på människor kommer att vara mindre. Land måste styras av sig själv och inte styras av borgenärerna. Bortsett från att Grekland kommer att hålla kontroll på kreditkontroll på individerna. Borgenärer inte gillar politik folkomröstning som de vill införa hel del restriktioner till det land där kapitalet ges. Skär pension är en av den politik som de borgenärer, som skulle fördjupa brett kris där 25 % av befolkningen är arbetslös. Andra politik det internationella samfundet för att kontrollera budgeten och även bett Europeiska centralbanken för att stävja utgifterna för Grekland också. Grekland redan inför vrede som kvävdes tillväxt där ekonomin pressar på grund av den politik som förs från IMF och Europeiska centralbanken. Den huvudsakliga utländsk valuta som kommer in är från turister och regeringen kämpar för att garantera dem tillräckligt med pengar för att få dem att stanna till mods.
Vad är meningen med katastrofhjälp? När banker eller andra finansinstitut är i trängande behov av kontanter, måste finansieringen komma och hålla dem flytande. Här Europeiska centralbanken har en annan idé, när Grekland Banks blir lösningsmedel, bara Emergency finansiering kommer ske, som anses vara skadliga för landet söker medel. Europeiska gemenskapen och IMF plus 18 samhällen i Europa skyller Grekland bana bort från unionen som är som en tunn tråd redo att brytas. Grekland måste försöka att mata själv bättre än vistas med Europa och reglera ekonomin snabbare. Efter att när landet blir fullvärdig, då regeringen måste besluta om att komma till unionen eller inte. Nu är det bättre att hålla sig borta från unionen eller ansikte många reformer som är strukturella och paining till den grekiska skulden människor.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279