Aboutme.SubinFinance - Grécko Drezy dlh a snaží sa plávať Bez Európskou úniou a Medzinárodným menovým fondom

Google Apps For Work/Business Enhancement link: https://goo.gl/2Mdc3E


Aboutme.SubinFinance
Grécko Referendum:
GreeceDebt a jej veritelia majú zlý deň, pretože rozhovory skončia v hneve a Európa nebude môcť robiť financovania, ktoré budú uložené v MMF vo výške 1,6 miliardy eur dlhov. Ľavicová vláda podporil túto politiku, aby tejto politike prostredníctvom splácania späť 15,5 miliárd Euro pre príchod 5 mesiacov a oni sa zvýši daň rovnako ako pohotovostný škrty vo výdavkoch. Ale veľa vecí sa zúčastňujú, nech sa na to jeden po druhom.
Grécko minister financií Yanis Varoufakis prišiel s nápadom Kapitálu Controls s prácou s európskymi bankami a orgánmi Grécka. Za to, že bude mať banky zatvorené v pondelok. To vytvorilo paniku vo všetkých bankomatov v Greece.International menového fondu, sa nebude Prehlasujem, Grécko Továrenské, namiesto toho bude spolupracovať s Európskou centrálnou bankou a ministerstvom financií Grécka splatiť rýchlejšie. Pokračujúce finančné prostriedky z európskych bánk umiestnia Grécku priestor splatiť a dostať zostatok kaucia-out fond od Medzinárodného menového fondu. Európska centrálna Banky budú poskytovať Grécko finančné prostriedky v rámci pomoci Emergency Liquidity [ELA]. Ale 20.júla 2015, Grécko má odstúpiť dlhopisy v hodnote 3,5 miliárd Euro usporadúva Európskou centrálnou bankou. Táto Grécko dlh vznikol, musí to urobiť za každú cenu hrať v bezpečí.
Grécko Referendum News: Grécko dlhovej krízy: Tsipras, môže odstúpiť, ak Gréci hlasovať áno
Gréci v zahraničí majú kreditnej karty zamietnuté uprostred zmätku ohľadom kontrol kapitálu
U videa nájdete:
https://youtu.be/JyOu5S8gcm0

Európska únia nechať na holičkách Grécko ako krajinu:
Pomaly, ak veci nefungujú, Grécko musí opustiť Európsku úniu možno menovej únie a spustiť paralelnú menu mohla plniť svoje záväzky. Tieto dlhové nástroje, ako sú IOU to môže mať nejaký šok, že jej mena si devalvovala rýchlejšie. Grécko sa chystá na referendum o 5.júla a odpoveď bude úplne "Nie", ktorý bude mať dobrý stret s veriteľmi a krajín eurozóny. Ale ľudia nebudú mať záujem na to, pretože to bude mať vplyv na robotnícku triedu, ktorí sa dostať pomoc od vlády iba.Ak je referendum je "áno", potom Grécko bude mať kauciu-out balíček 3. od medzinárodných veriteľov. To bude mať vplyv na euro, výmenný kurz dolára príliš. Výkonný riaditeľ MMF stále chce pokračovať v rozhovoroch s Gréckom vládou a chcú túto krajinu, aby prijať štrukturálne Financie a fiškálnych reforiem, ktorý prinesie krajine späť k normálu. vyvážený prístup je nutná zo strany vlády v Grécku. Táto panika je tam stále v Grécku teraz.
Európska únia News: Grécko dlhová kríza: eurozóny odmieta bailout odvolanie
Pre video nájdete
EÚ hovorí Rieky sa pripraviť na "stav núdze" ako rozhovory ...



 
Myslíte MMF bossing Grécko Aby sa skrotiť do Európskej únie Nets:


Grécko Banky a budú zostali burza zatvorená v pondelok, čo sa považuje za nesprávne, ako veritelia nikdy rozšíril pôžičku na ne a ľudia v Grécku sa sťahujú peniaze pri pohľade na alarmujúci signál ekonomiky. Dokonca aj Európska centrálna banka musí držať úverové linky o a Grécko môže zaplatiť peniaze do MMF, ľahko, ktorý je vo výške 1,6 miliardy eur. platobný kalendár Európskej centrálnej banky sa pozerá na to, ako Grécko bude vpred s nákladmi znížiť a zvýšenie dane?Európa bude opúšťať Grécko alebo Grécka musí držať referenda "áno", tak, aby ich integrita a drsnosť na ľuďoch bude menej. Štát musí byť vládol sám o sebe, a nie byť ovládaný veriteľa. Okrem toho Grécko udrží kontrolu na úverové kontrole na jednotlivca. Veritelia sa nepáčilo politiku referenda, ako chcú zaviesť veľa obmedzení, do krajiny, kde je kapitál daný. Rez penziónu je jednou z politík veriteľov, ktoré by prehĺbili širokú krízu tam, kde je 25 % ľudí je nezamestnaných. Druhá politika medzinárodného spoločenstva na obmedzenie rozpočtu a tiež požiadala Európsku centrálnu banku, aby obmedziť výdavky na Grécku taky. Grécko je už čelí hnevu ako priduseným rastom, kde je ekonomika stláčanie kvôli politika vykonávaná od Medzinárodného menového fondu a Európskej centrálnej banky. Hlavným cudzej mene, ktoré prichádza v je od turistov a vláda bojuje s cieľom zabezpečiť im dostatok finančných prostriedkov, aby sa im zostať v pokoji.
Aký je význam mimoriadneho financovania? Kedy banky alebo iné finančné inštitúcie sú v zúfalej potrebe hotovosti, musia byť finančné prostriedky prísť a držať je plávajúca. Tu Európska centrálna banka má inú predstavu, kedy Grécko Banks sa stal rozpúšťadlo, bude len pre núdzové financovanie konajú, ktorý je považovaný za škodlivý pre krajiny hľadajú finančné prostriedky. Európske spoločenstvo a Medzinárodný menový fond a 18 spoločenstvá Európe obviňujú Grécko pre dlažby od Únie, ktorý je ako tenké nite pripravené, aby sa porušovali. Grécko musí snažiť nakŕmiť Samotná lepšie ako zostať s Európou a usadiť ekonomiku rýchlejšie. Po tom, kedy krajina stala plnohodnotným, potom vláda musí rozhodnúť, či prísť do Únie, alebo nie. Teraz je to lepšie, aby od Únie alebo tváre veľa reforiem, ktoré je štrukturálne a paining k gréckej dlhovej ľudu.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279