Aboutme.SubinFinance - Graikija Plautuvės Skolos ir nutraukė plaukti be Europos Sąjungos ir Tarptautinio valiutos fondo

Aboutme.SubinFinance

Graikija Referendumas:

GreeceDebt ir jos kreditoriai turi bloga diena, nes derybos baigtis įniršis ir Europa negalės padaryti finansavimą, kuris bus deponuotas TVF ir sudarė 1,6 mlrd eurų skolą. Kairiųjų vyriausybė remia šią politiką, kad grąžinti atgal 15.5 šiame politika milijardo eurų ateinančius 5 mėnesius ir jie bus padidinti mokestį, taip pat sumažinti išlaidas gabalai. Bet daug dalykų yra susiję, pažiūrėkime, tai po vieną.

Graikija finansų ministras Janis Varoufakis atėjo su kapitalo idėja Valdo su darbo su Europos bankų institucijų Graikijoje. Už tai jie bus išsaugoti bankai uždaryti pirmadienį. Tai sukūrė paniką visų bankomatų į Greece.International valiutos fondo nesiruošia paskelbti Graikija nevykdė skolinių įsipareigojimų, o ne dirbs su Europos centrinių bankų ir Graikija Finansų ministerijos grąžinti greičiau. nuolatinį finansavimą iš Europos bankai Graikiją erdvę grąžinti ir gauti balanso užstatą-out fondą iš TVF. Europos centrinis Bankai bus suteikti Graikijai fondų pagal neatidėliotinos pagalbos likvidumui didinti [ELA]. Bet Lie 20, 2015, Graikija turi pasitraukti vertės obligacijų 3,5 milijardo eurų priklausė Europos centrinio banko. Tai Graikija skola turi tai padaryti bet kokia kaina žaisti saugus.

Graikija Referendumas Naujienos: Graikija skolų krizė: Tsipras gali atsistatydinti, jei graikai balsuoti "taip"

Graikai užsienyje kreditinės kortelės atmetė skambant painiavos per kapitalo kontrolės

Video prašome kreiptis:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Europos Sąjunga nuleido Graikiją Kaip Šalis:

Lėtai, jei viskas yra ne darbo, Graikija turi išeiti į Europos Sąjungą gal Valiuta Sąjungos ir paleisti lygiagrečiai valiutą įvykdyti savo įsipareigojimus. Šių skolos priemonių kaip Aš jums turiu s gali turėti tam tikrą šoką, kad jos valiuta gauti nuvertinti greičiau. Graikija vyksta referendumas dėl liepa 5 ir atsakymas bus visiškai "Ne", kuris turės gerą susidūrimas su kreditoriais ir euro zonos šalių. Bet žmonės nebus suinteresuoti tai daryti, nes tai turės įtakos darbo klasę, kurie gauti pagalbos iš Vyriausybės tik.
Jei referendumas yra "Taip", tuomet Graikija bus turintys 3. gelbėti Išsiregistravimo paketą iš tarptautinių skolintojų. Tai turės įtakos euru su dolerio kurso taip pat. TVF generalinis direktorius vis dar nori tęsti derybas su Graikijos vyriausybė, ir nori šią šalį į imtis struktūrinių Finansų ir mokesčių reformos, kuri atneš į šalį atgal į normalumą. Subalansuotas požiūris yra reikalaujama iš Vyriausybės pusės Graikijoje. Tai panika vis dar egzistuoja Graikijoje dabar.

Europos Sąjunga Naujienos: Graikija skolų krizė: Eurozona atmeta finansinės pagalbos apeliacinį skundą

Dėl vaizdo žr

ES sako graikai pasirengti "nepaprastąją padėtį", kaip derybų ...



 
Ar TVF iškiliomis raidėmis Graikija Turi būti Prijaukintas Europos Sąjungos Nets:



Graikija Bankai ir biržos bus uždarytos liko pirmadienį, kuri yra laikoma neteisinga, nes kreditoriai niekada pratęstas paskolą jiems ir žmonės Graikijoje pinigų išgryninimą žiūri į nerimą signalas ekonomikai. Net Europos centrinis bankas turi išlaikyti kredito liniją ant ir Graikija gali mokėti į TVF lengvai pinigus, kurie sudaro iki 1,6 mlrd. mokėjimų grafikas Europos centrinio banko ieškome būdų, kaip Graikija bus juda į priekį su išlaidų sumažinti ir padidinti mokesčius?
Europa bus palikti Graikiją ar Graikiją turi laikytis referendumą "TAIP", todėl, kad jų vientisumą ir grubumas ant žmonių bus mažiau. Šalis turi būti atmesta pats, o ne būti valdoma kreditoriais. Be to Graikija liks čekį nuo kredito kontrolės asmenis. Kreditoriai nepatiko referendumo politiką, nes jie nori primesti daug apribojimų šalies, kurioje kapitalas yra tikros. Iškirpti pensija yra viena iš kreditorių politikos, kuri būtų pagilinti platų krizę, 25 % žmonių yra bedarbiai. Antra politika tarptautinės bendruomenės pažaboti biudžeto, taip pat paprašė Europos centriniu banku pažaboti išlaidas Graikijai per daug. Graikija jau susiduria rūstybės kaip užsikirtusio augimas, kai ekonomika nuspaudžiant dėl ​​vykdoma politika pagal TVF ir Europos centrinis bankas. Pagrindinis užsienio valiuta, kuri ateina iš turistų ir Vyriausybė kovoja užtikrinti jiems pakankamai lėšų, kad juos likti ramiai.

Kas yra Avarinės finansavimo prasmė? Kai bankai arba kitos finansinės institucijos yra dire reikia pinigų, finansavimas turi ateiti ir laikyti juos plūduriuoja. Čia Europos centrinis bankas, turintis skirtingą idėją, kai Graikija Bankai tapo tirpiklis, tik Avarinis finansavimas vyksta, kuri laikoma žalinga šalies ieškote lėšų. Europos bendrija ir TVF plius 18 bendruomenių Europoje kaltina Graikiją grindinio nuo Sąjungos, kuri yra tarsi plona gija pasiruošęs būti sugadintas. Graikija turi stengtis maitinti Pati geriau nei pas Europoje ir atsiskaityti ekonomiką greičiau. Po to, kai šalis tapo visateise, tada Vyriausybė turi nuspręsti, ar atvykti į Sąjungą ar ne. Dabar, tai geriau laikyti atokiau nuo Sąjungos ar veido daug reformų, kurios yra struktūrinių ir Įsmilkę Graikijos skolos žmonėms.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279