Aboutme.SubinFinance - Görögország mosogatók Adósság és megpróbál úszni nélkül az Európai Unió és az IMF

Aboutme.SubinFinance

Görögország Népszavazás:

GreeceDebt és hitelezői van egy rossz nap, mint a tárgyalások végén a hisztit, és Európa nem lesz képes a finanszírozási letétbe helyezi az IMF összegű Euro 1,6 milliárd adósság. Baloldali kormány támogatta ezt a politikát, hogy ez a politika által visszafizetésére vissza 15,5 milliárd euró elkövetkező 5 hónapig, és növeli az adó, valamint a járda kiadások csökkentésére. De sok minden van szó, nézzük meg egyesével.

Görögország pénzügyminiszter Yanis Varoufakis jött az ötlet, hogy a tőke ellenőrzése a munka az európai bankok és görög hatóságok. Erre nézve fogja a bankok zárva hétfőn. Ez létrehozott pánik összes ATM-ben Greece.International Valutaalap nem fog Kijelentem, Görögország fizetésképtelen, hanem együtt fog működni az Európai Központi Bankok és Görögország Pénzügyminisztérium, hogy fizesse vissza gyorsabb. váljék az európai bankok helyezi Görögország tér vissza kell fizetnie, és megkapja a mérleg mentőcsomag alap az IMF. Európai Központi Bankok fog adni Görögország alapján a pénzeszközök vészhelyzeti likviditási támogatást [ELA]. De 20 július 2015, Görögország visszavonni kötvények értéke 3,5 milliárd euró tartanak Európai Központi Bank. Ez Greece Debt kell csinálni minden áron játszani biztonságos.

Görögország népszavazás Hírek: Görögország adósságválság: Tsipras lemondhat, ha a görögök szavazzanak igennel

Görögök külföldön hitelkártyák elutasította közepette zavart tőke ellenőrzése

Mert Videók részleteiről:

https://youtu.be/JyOu5S8gcm0


Európai Unió cserbenhagyta Görögország Ennek Ország:

Lassan, ha a dolgok nem működnek, Görögország kiléphet az Európai Unió talán Valuta Unió és fuss párhuzamos valuta teljesíteni kötelezettségeit. Ezek a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, mint adósleveleit lehet valamilyen sokk, hogy a valuta kap leértékelte gyorsabb. Görögország megy népszavazás július 5. és a válasz nem lesz abszolút "Nem", amely egy jó összecsapást a hitelezők és euro-övezet országaiban. De az emberek nem lesznek érdekeltek megtenni, mert ez hatással lesz a munkásosztály, akik egyre a segítséget a kormány csak.
Ha a népszavazás "Igen", akkor Görögország lesz, amely a 3. mentőcsomag-re a nemzetközi hitelezők. Ez hatással lesz az euró a dollár árfolyama is. IMF ügyvezető igazgatója továbbra is azt akarja, hogy továbbra is tárgyalásokat Görögországgal kormány és szeretné ezt az országot, hogy hogy strukturális Pénzügyi és költségvetési reformok, melyek célja az ország vissza a normális. Kiegyensúlyozott megközelítésre van szükség felől kormány Görögországban. Ez a pánik még mindig ott van Görögországban most.

Európai Unió News: Görögország adósságválság: Eurózóna elutasítja szanálását fellebbezés

Videó lásd

EU azt mondja, görögök, hogy felkészüljenek a "rendkívüli állapot", mint beszél ...



 
Tetszik IMF dombornyomásban Görögország szelídíteni az európai uniós Nets:



Görögország bankok és a tőzsdei lesz zárva maradt hétfőn, amely tekinthető helytelennek hitelezők sosem fogadta kölcsönnel és az emberek Görögország kivonulnak pénzt nézi a riasztó jel a gazdaság. Még Európai Központi Bank köteles megőrizni a hitelkeret a és Görögország is fizetni a pénzt IMF könnyen amelyet összegű 1,6 milliárd euró. A kifizetés ütemezését az Európai Központi Bank azt vizsgálja, hogy Görögország lesz halad előre a költségek vágni, és növeli az adózás?
Európa lesz így Görögországban vagy Görögországban kell tartani a népszavazást "IGEN", úgy, hogy azok integritását és durvaságot az emberek kevesebb lesz. Country kell zárni önmagában, és nem kizárható a hitelezők. Eltekintve attól, hogy Görögország folyamatosan ellenőrzés A hitel ellenőrzés a magánszemélyek. A hitelezők nem tetszett a politika népszavazás akarnak előírni sok korlátozás, hogy az ország, ahol a tőke kap. Vágott hely egyike a politika a hitelezők, ami tovább mélyítheti széles válság, ahol 25 % az ember munkanélküli. Második politika a nemzetközi közösség, hogy megfékezze a költségvetést és azt is kérte az Európai Központi Bank a kiadások visszafogására Görögországot is. Görögország kénytelen szembenézni a harag, mint fojtott növekedési ahol a gazdaság szorította miatt végrehajtott politikához az IMF és az Európai Központi Bank. A fő devizában ami jön in a turisták és a kormány küzd, hogy számukra elég tőkéje, hogy maradjanak otthon magát.

Mit jelent a sürgősségi finanszírozást? Amikor bankok vagy más pénzintézetek nagy szüksége készpénz, finanszírozási kell jönnie, és tartsa őket lebegő. Itt az Európai Központi Bank is, amelyek egy másik ötlet, amikor Görögország Banks lett oldószer, csak Emergency finanszírozás kerül sor, amely károsnak tartott az ország keresi a forrásokat. Európai Közösség és az IMF plusz 18 közösségek Európa hibáztatják Görögország útburkoló-re az Unió ami olyan, mint egy vékony szál készen kell bontani. Görögországban kell próbálni a takarmány Maga jobb, mint tartózkodik Európában és rendezni a gazdaság gyorsabb. Ezt követően, amikor országban vált teljes jogú, majd kormánynak kell döntenie, hogy jöjjön az Unió vagy sem. Most, hogy jobb, hogy tartsa távol Unió vagy az arc sok reformok amely strukturális és paining, hogy a görög adósság emberek.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279