Şimdi About.Me.subinFinance- Neden Satın Altın Ve Gümüş ???

About.me.subinfinance
"Altın" Bu onu yapacak tüm para birimleri karşısında otomatik olarak yeni yüksek seviyesine yol yapan tek Para fiyatlı eğer. "Altın" David Cameron, Rusya hakkında bir ilkel açıklama yaptı 2015 yılında tüm para birimleri karşısında 2011 yılının en yüksek kırmak için gidiyor. "Rusya'nın Uluslararası Sisteminin bir parçası olmaya uygun değil". Bu Rusya'nın batı ülkelerinin çürümüş sistemi çok daha iyidir benzersiz sistemine sahip demektir.

Eğer Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya'nın karşılaştırılması alırsan Amerika Birleşik Devletleri son 50 yıl ya da öylesine bir Fazlalık Cari Hesabı yoktu oysa, Rusya 70 $ Milyar ABD pozitif artı Cari Hesabı yaşıyor. Rusya'nın Borç / GSYH bu% 105 bitti Amerika Birleşik Devletleri ise sadece% 14 olarak kabul edilir. Rusya'nın Forex Rezerv dolar 400 Milyar olarak kabul ve bütün Rus Borç Borç Servisi önümüzdeki yıllarda ABD, Rusya için 2015 Yani herhangi bir baskı 100 $ Milyar ve onlar çok çalışmak yeterli Kaynakları ve insanlar var olduğu. Hatta Durgunluk, Rusya güzelce kurtuldu.

Amerika Birleşik Devletleri Ekonomi Federal Rezerv tarafından yönetiliyor ve bu FED iyi büyümeye bir ekonomi oluşturmak için nasıl bilmiyor. Federal Rezerv tarafından sağlanan politikalar, Kısa Vadeli Politikaları ve Uzun Vadeli Politikalar iki türü vardır. Eğer 1992 grafiğe bakarsanız - 2014, Kısa Vadeli Politikaları veya Hazine Verimleri, şok edici bir şey var şimdi uygulayan hiçbir politika ve tüm yükselmeler artı downswings gerçekten Piyasaları ve Ekonomi Devlet dayalı olmasıdır.


John Embry son KWN Röportaj, Reel Ekonomi Finans ile yardımcı ve bugünün Finans güçlü bir sanayi kendisi olduğunu söyledi. Bugünün Amerika Birleşik Devletleri ve diğer Batılı ülkeler zenginlik yaratmak için gitmiyor fazla para yani nane bir sanayi, sadece kağıt gibi Finans kullanın. Sadece karlı kurumlar Bankalar ve Bankacılar vardır. Yani kabarcık oluşturan ve patlar zaman onun felaket pozisyonuna Dünya Ekonomisi getirecektir.


Greyerz "Altın" Şimdi US $ 1.200 seviyesinde gyrating olduğunu söyledi. Geçen hafta, yeni bir düşük gösterildiği ve belki de biraz daha fazla alçak test etmişti. Ama 2015 sonunda, biz iyi bir pazar döner görmeye olacak ve "Altın" düzensiz büyük bir ters işlem devam ederse, şaşıracaksınız.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279