Kar için About.me.Finance- Satın Altın ve Gümüş

King World News "Gümüş" ABD 500 $ ulaşacak ve "Altın" 10.000 ABD $ 'ulaşmak için bu senaryo hakkında Milyarder Frank Giustra ile yuva Sohbet başlamıştı. İşte İsviçre'de, inanılmaz bir şey şu anda oluyor. Onlar bu kadar güçlü İsviçre Frangı yapacak çünkü biz daha önce blog tartışılan "Altın" girişimi çıktı. Bu nedenle, bu İş kaybedersiniz nedeniyle güçlü döviz insanlara ekonomi yani kötü bir etkiye sahip olacaktır.
İsviçre Frangı takdir ve Euro 1.20 mandal yakın gelecek edilmiştir. Maliye Bakanı o peg kıracak korkuyor, bu yüzden Olumsuz% 0.25 Faiz Oranı başlattı. Bunun dışında onlar da Euro sınırsız miktarda satın almaya başladı. İsviçre Frangı, bugün Swiss terk ve Euro katıldı ve bütün Avrupa Ekonomi Brüksel'den yönetilen vardı.




İsviçreli Ekonomi diğer Avrupa vatandaşlarımıza çok daha güçlüdür. Onlar varsa Yani, onun para olacak. Yani büyük bir para baskı işlemi gerçekleşiyor ve İsviçre Frangı peg kırılırsa Euro rol alıyor olacak. Peg savunmak için, onlar Milyar ve milyarlarca ya da daha fazla İsviçre Frangı yazdırmak zorunda. Bu bilanço zayıf hale getirecek ve tüm bankacılık sistemi derde girecek. Bunun dışında kendi türev poz daha fazla olacaktır ve bankacılık sistemi Gayri Safi Yurtiçi Hasıla [GSYH] fazla 7 kat çalışıyor. Yani, İsviçreli bankacılık sistemi çok kırılgan.

JP Morgan, neredeyse ABD, normal bankacılık geliri ile kaldıraç 50 kez ile Türev 100 $ Trilyon, Deutsche Bank vardır, İsviçre Bankası da var yeterli kaldıraç tüm dünyada aynıdır. Domino etkisiyle birkaç banka sorun yaşıyorsanız tüm bankalar güvenli olarak kabul edilir anlamına gelir. Bu hızlı yatırımcıların sistemin bu tür çıkmak nasıl önemli olacaktır. İşte Altın ve Gümüş oynamak ve güvenli yatırımcıların para tutmak için gelecek. Buradan Altın 10.000 ABD $ 'ulaşacak ve Gümüş ABD asgari hedef olarak 500 $.


Eric ile KWN röportajda itibaren, gerçekten "Altın" kime söyledi. Altın, aslında bankanın doğal o ülkenin Merkez Bankası tarafından sahip olunan gelir geliyor. Eğer bankada altın tutarsanız bir gün banka bu "Gold" iddia ve onlar için tutmak anlamına gelir. Bu taze bir darp ve Merkez Bankaları tarafından takip edilemez olarak rafineri satın olduğunu iyi olur. Eğer satın alırsanız Yani / Bankalar tutmak, Merkez Bankaları Altın iddia ve size "IOU" sertifika sağlayabilir. Yani sistemin dışına tutmak ve Satın Altın ve "Gümüş" karınızı iddia.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279