Абоут.ме.Финанце- Купи Злато и Сребро за Профит

Краљ Светски Вести имао је поред камина Цхат са милијардер Франк Гиустра о сценарију који "Сребрни" ће достићи УС $ 500 и "Златни" да се постигне УС $ 10.000. Овде у Швајцарској, нешто невероватно се дешава управо сада. Они су изашли из "Голд" иницијативе којима смо раније разговарали о блог, јер ће то учинити на швајцарски франак много јака. Дакле, то ће имати лош утицај у привреди, односно, због јаких валута људи ће изгубити посао.
Швајцарски франак је уважавање и долази близу 1,20 клинови са Еуро. Министар финансија страхује да ће разбити клин, тако да су иницирали Негативе 0.25% камате. Поред тога су почели да купују неограничену количину евра превише. Швајцарска је данас напустио швајцарски франак и придружила евра и цела Европска економија се управља из Брисела.




Швајцарски Економија је много јачи од других европских сународника. Тако ће бити њена валута, ако имају један. Дакле, масивна процес штампања новца се одвија и швајцарски франак ће бити преузимајући улогу евра ако ПЕГ паузама. Да бране клин, они морају да штампају милионе и милионе или више швајцарски франак. То ће учинити њихов биланс стања слаб и цео банкарски систем ће бити у невољи. Поред тога њихов дериват експозиција ће бити све више и банкарски систем ради више од 7 пута бруто домаћег производа [БДП]. Дакле, швајцарски банкарски систем је крхка превише.

ЈП Морган је готово УС $ 100 билиона деривата, Деутсцхе Банк са 50 временима полуге са нормалним банкарског прихода, Швајцарска банка такође има довољно полуга је иста у целом свету. Са Домино ефекат, ако неколико банака имају проблем значи све банке Сматра се да су несигурни. То ће бити важно да колико брзо инвеститори изаћи из ове врсте система. Овде Злато и сребро ће доћи да игра и задржати инвеститорима новац на сигурном. Одавде Златни достићи УС $ 10,000 и сребра УС $ 500 као минимум циљева.


Од КВН разговору са Ериком, рекао да ко заиста власник "Голд". Златни заправо долази из банке значи да је природно у власништву Централне банке те земље. Ако држите злато у банци значи један дан банка може тврдити ово "Голд" и сачувајте га за њих. То је најбоље да га купите од рафинерије као свеже искован један и не може се пратити од стране централних банака. Дакле, ако купите / имајте на банке, централне банке могу тврдити да је злато и пружити вам се "ИОУ" сертификат. Зато га задржати из система и Купи Златна и "Сребрни" да тражи свој профит.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279