About.Me.subinFinance- Навіщо купувати золото і срібло зараз ???

About.me.subinfinance
"Золото", якщо його ціна в єдиній валюті, що робить шлях до нового максимуму автоматично проти всіх валют він буде робити це. "Золото" збирається розірвати максимуму 2011 року проти всіх валют на рік 2015 Девід Кемерон зробив елементарний про про Росію. "Росія не підходить, щоб бути частиною міжнародної системи". Це означає, що Росія надає унікальну систему, яка набагато краще, ніж гнилої системи західних країн.

Якщо взяти для порівняння Росії зі Сполученими Штатами Америки, Росії надає позитивне сальдо рахунку поточних операцій у розмірі $ 70 млрд, тоді як Сполучені Штати ніколи не було профіциту рахунку поточних операцій в останні 50 років або близько того. Заборгованість Росії / ВВП вважається тільки 14%, тоді як США це більше 105%. Росії Форекс заповідник вважається $ 400 млрд і обслуговування боргу всіх російських борг $ 100 млрд в 2015 році, так що ніяких тиску для Росії в найближчі роки, і вони мають достатньо ресурсів і людей працювати. Навіть в рецесії, Росія пережила красиво.

Сполучені Штати Економіка править Федеральної резервної і це ФЕД не знає, як створити економіку гарного росту. Є два типи політики, передбачених Федеральної резервної, короткий термін політики і політики довгострокового. Якщо ви подивитеся на графік з 1992 - 2014, Короткострокові Політика і прибутковості казначейських облігацій, шокує те, що не існує ніякої політики реалізації в даний час, і все підйоми плюс спади дійсно заснована на ринках і стан економіки.


Джон Ембрі сказав в останньому інтерв'ю KWN, реальна економіка ад'юнкт з фінансів і сьогоднішня фінансова сама потужна промисловість. Сьогодні Сполучені Штати та інші західні країни використовують Фінанси як галузі м'яти більше валюти, тобто, просто папір, який не збирається створювати багатство. Тільки вигідні установи Банки і банкіри. Так міхур формується і коли вона вибухає він принесе світової економіки до її катастрофічного становища.


Greyerz Сказав, що "золото" обертаються навколо рівня 1200 дол сьогодення. Минулого тижня, він показав новий мінімум і, можливо, тестування ще кілька мінімумів теж. Але наприкінці 2015 року, ми будемо бачити гарні ринкові повороти і будете здивовані, якщо «Золото» продовжує торгувати хаотично великий потенціал зростання.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279