About.Me.subinFinance- Γιατί να αγοράσετε χρυσό και ασήμι τώρα ???

About.me.subinfinance
"Χρυσό" και αν είναι τιμή στο ενιαίο νόμισμα, γεγονός που καθιστά το δρόμο σε νέες υψηλής αυτόματα εναντίον όλων των νομισμάτων που θα το κάνει. "Χρυσό" θα σπάσει το υψηλό του 2011 έναντι όλων των νομισμάτων κατά το έτος 2015. Ντέιβιντ Κάμερον έκανε μια υποτυπώδη δήλωση για τη Ρωσία. «Η Ρωσία δεν είναι κατάλληλος να είναι μέρος ενός διεθνούς συστήματος». Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει το μοναδικό σύστημα που είναι πολύ καλύτερη από ό, τι το σάπιο σύστημα των δυτικών χωρών.


Εάν πάρετε τη σύγκριση της Ρωσίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Ρωσία έχει θετικό πλεόνασμα στις τρέχουσες συναλλαγές των ΗΠΑ $ 70 δισεκατομμύρια ενώ Ηνωμένες Πολιτείες ποτέ δεν είχαν πλεόνασμα στις τρέχουσες συναλλαγές τα τελευταία 50 χρόνια ή έτσι. Χρέος της Ρωσίας / ΑΕΠ θεωρείται ότι είναι μόλις 14%, ενώ Ηνωμένες Πολιτείες είναι πάνω από 105%. Ρωσία Forex Αποθεματικό θεωρείται US $ 400 δις και εξυπηρέτησης του χρέους του συνόλου της ρωσικής χρέους είναι US $ 100 δισεκατομμύρια το 2015. Έτσι, δεν χρειάζεται πίεση για τη Ρωσία κατά τα επόμενα χρόνια και έχουν αρκετούς πόρους και τους ανθρώπους να δουλέψουν σκληρά. Ακόμη και σε ύφεση, η Ρωσία επιβίωσε όμορφα.

Ηνωμένες Πολιτείες Οικονομία κυβερνάται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και αυτό FED δεν ξέρει πώς να δημιουργήσει μια οικονομία με καλή ανάπτυξη. Υπάρχουν δύο τύποι των πολιτικών που προβλέπονται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, Πολιτικές βραχυπρόθεσμη και Πολιτικές μεσομακροπρόθεσμης. Αν κοιτάξετε γραφήματος 1992 - 2014, Πολιτικές Βραχυπρόθεσμη ή έντοκα αποδόσεις, το συγκλονιστικό είναι ότι, δεν υπάρχει πολιτική για την υλοποίησή τώρα και όλοι οι ανοδικές τάσεις καθώς και downswings πραγματικά βασίζεται Αγορές και Εθνικής Οικονομίας.


John Embry είπε στην τελευταία Κων Συνέντευξη, πραγματική οικονομία συμπλήρωμα με Οικονομικών και η σημερινή Οικονομικών είναι η ίδια ισχυρό Βιομηχανίας. Η σημερινή Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες χρησιμοποιούν Οικονομικών ως βιομηχανία να κόβουν δηλαδή περισσότερα νομίσματα, απλό χαρτί, το οποίο δεν πρόκειται για τη δημιουργία πλούτου. Οι μόνες κερδοφόρες όργανα τραπεζών και των τραπεζιτών. Έτσι, η φυσαλίδα που αποτελούν και όταν εκρήγνυται θα φέρει την παγκόσμια οικονομία για να την καταστροφική θέση της.


Greyerz είπε ότι "Χρυσό" είναι περιστοφή γύρω από το επίπεδο των ΗΠΑ $ 1.200 τώρα. Την περασμένη εβδομάδα, είχε δείξει ένα νέο χαμηλό και ίσως δοκιμή μερικών πιο χαμηλά πάρα πολύ. Αλλά στο τέλος του 2015, θα δούμε καλό στροφές της αγοράς και θα εκπλαγείτε, αν το "χρυσό" συνεχίζει να το εμπόριο με αστάθεια ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279