About.Me.subinFinance- Zakaj kupiti zlato in srebro zdaj ???

About.me.subinfinance
"Gold", če je to cena v enotni valuti, ki omogoča pot do New visoke avtomatično proti vsem valutam, da bo uspelo. "Gold", se dogaja, da bi prekinil najvišjo vrednost 2011 zoper vse valute v letu 2015. David Cameron je podal osnovno izjavo o Rusiji. "Rusija ni fit, da so del mednarodnega sistema". To pomeni, da Rusija je ob edinstven sistem, ki je veliko boljši od gnilega sistema zahodnih državah.

Če ste vzeli primerjavo Rusije z Združenimi državami Amerike, Rusija je ob pozitivni presežek na tekočem računu v US $ 70 milijard ker so Združene države Amerike nikoli imeli presežek tekočega računa v zadnjih 50 letih ali tako. Rusije dolg / BDP se šteje, da je le 14%, medtem ko ZDA je več kot 105%. Forex Reserve Rusije se šteje, da je US $ 400 milijard in Dolg Service vsega ruskega dolga je US $ 100 milijard v letu 2015. Torej ni pritiska za Rusijo v prihodnjih letih in da imajo dovolj sredstev in ljudi, ki trdo delati. Tudi v recesiji, Rusija preživela lepo.

Združene države Amerike Gospodarstvo je vladal Federal Reserve in ta FED ne ve, kako ustvariti gospodarstvu za dobro rast. Obstajata dve vrsti politik, ki jih je Federal Reserve, politike kratkoročno in dolgoročno politiko. Če pogledaš na grafa na 1992 - 2014, Politike kratkoročno ali Lastne Donosi, šokantno stvar je, da ni politika izvajanju in zdaj vsi vzponih plus downswings je res temelji na trge in države za gospodarstvo.


John Embry dejal v zadnji KWN Intervju, Real Gospodarstvo je dodatek z finance in današnje Finance, je sama po sebi mogočna industrija. Današnji ZDA in druge zahodne države, uporabite Finance kot industrijo, da mete več valutah, torej, zgolj papir, ki se ne dogaja, da ustvarjanje bogastva. Samo dobičkonosne institucije Banke in Bankers. Torej je mehurček oblikovanje in ko eksplodira bo prinesla svetovno gospodarstvo na njenem katastrofalnem položaju.


Greyerz dejal, da "zlato" je kroži okoli ravni US $ 1200 zdaj. Prejšnji teden se je pokazala nova nizka in morda testiranje nekaj več padce preveč. Toda na koncu leta 2015, bomo videli dobre tržne zavoje in bo presenečen, če se "Gold" še naprej napakami trgovino velik navzgor.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279