About.Me.subinFinance- Varför köpa guld och silver nu ???

About.me.subinfinance
"Guld" om det är prissatt i gemensam valuta, vilket gör vägen till nya höga automatiskt mot alla valutor det kommer att göra det. "Guld" kommer att bryta den höga 2011 mot alla valutor under år 2015. David Cameron gjorde en rudimentär uttalande om Ryssland. "Ryssland är inte passar att vara en del av ett internationellt system". Det innebär att Ryssland är att ha unika system som är mycket bättre än det ruttna systemet för västvärlden.

Om du tar en jämförelse mellan Ryssland med Amerikas förenta stater, är Ryssland som har en positiv överskott bytesbalansen USD 70 miljarder, medan USA hade aldrig ett överskott bytesbalansen under de senaste 50 åren eller så. Rysslands Skuld / BNP anses vara bara 14%, medan USA är det mer än 105%. Rysslands Forex Reserve anses vara US $ 400 miljarder och skuld service av all rysk Skuld är 100 miljarder dollar 2015. Så inget tryck för Ryssland under de kommande åren och de har tillräckligt med resurser och människor att arbeta hårt. Även i lågkonjunktur, Ryssland överlevde vackert.

USA: s ekonomi styrs av Federal Reserve och detta FED inte vet hur man skapar en ekonomi med god tillväxt. Det finns två typer av politik som av Federal Reserve, Short Term politik och långsiktiga politik. Om du tittar på grafen från 1992 - 2014, Short Term Politik eller Treasury avkastningen, är det chockerande att det inte finns någon policy att genomföra nu och alla uppgångar plus nedgångar verkligen är baserad på marknader och staten ekonomi.


John Embry sade i den senaste KWN Intervju är reala ekonomin adjungerad med finans och dagens finans är själv en mäktig industri. Dagens USA och andra västländer använder Finans som en industri att prägla flera valutor dvs, bara papper, som inte kommer att skapa välstånd. De enda lönsamma institutioner är banker och bankirer. Så bubblan formning och när den exploderar det kommer att ge världsekonomin till sin katastrofala läge.


Greyerz Sade att "guld" är gyrating runt US $ 1200 nivån nu. Förra veckan hade visat ett nytt lågvattenmärke och kanske testa några fler dalar också. Men i slutet av 2015, kommer vi att få se goda marknads varv och kommer att bli förvånad om "guld" fortsätter att handlas oregelbundet en stor uppsida.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279