About.Me.subinFinance- Miért Vásárlás arany és ezüst most ???

About.me.subinfinance
"Gold" ha ez beárazott közös valuta ami a módja annak, hogy új, nagy automatikusan ellen a valuta teszi majd. "Gold" fog törni a nagy 2011 minden más valutával szemben abban az évben, 2015-ben David Cameron készített egy kezdetleges nyilatkozatot Oroszországban. "Oroszország nem illik, hogy része legyen egy nemzetközi rendszer". Ez azt jelenti, Oroszország, amely az egyedülálló rendszer, amely sokkal jobb, mint a rohadt rendszer a nyugati országokban.




Ha az előírtnál az összehasonlítás oroszországi Amerikai Egyesült Államok, Oroszország, pozitív többletet Folyószámla US $ 70 milliárd, míg Egyesült Államok soha nem volt többlet Folyószámla az elmúlt 50 év alatt. Oroszország adósság / GDP tartják, hogy csak 14%, míg United States ez több mint 105%. Oroszország Forex Reserve minősül US $ 400 milliárd adósságszolgálatot az összes orosz adósság 100 milliárd USD 2015-ben tehát nincs nyomás, hogy Oroszország az elkövetkező években, és van elég erőforrás és az emberek keményen dolgozni. Még a recesszió, Oroszország túlélte szépen.

Egyesült Államok gazdasága uralja Federal Reserve és ez FED nem tudja, hogyan lehet létrehozni egy olyan gazdaság, hogy jó növekedést. Kétféle politikák által biztosított Federal Reserve, rövid távú politikák és hosszú távú politika. Ha megnézzük a grafikon 1992 - 2014, rövid távú politikák, illetve állampapír-piaci hozamok, a sokkoló dolog az, hogy nincs politikai végrehajtási most és minden föllendülések plus downswings valóban alapja a piacokra és a gazdaság állapotán.


John Embry azt mondta a legújabb KWN Interjú, reálgazdaság velejárója a pénzügyek és a mai pénzügyminiszter maga is hatalmas ipar. A mai Egyesült Államok és más nyugati országok használja Finance, mint az ipar a menta több valuta, azaz a puszta papír, ami nem megy a jólétet. Az egyetlen nyereséges intézmények Bankok és Bankárok. Tehát a buborék formálódik, és ha felrobban akkor hozza a világgazdaság katasztrofális helyzetbe.


Greyerz mondta, hogy "arany" gyrating körül az Egyesült Államokban 1200 $ szinten most. A múlt héten mutatott egy új, alacsony, és talán tesztelése néhány mélypontra is. De a végén 2015, fogunk látni jó piaci fordulat, és meg fog lepődni, ha a "Gold" továbbra is a kereskedelem kiszámíthatatlanul nagy fejjel.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279