About.Me.subinFinance- Kodėl pirkti aukso ir sidabro Dabar ???

About.me.subinfinance
"Auksinis", jei tai kaina vieno valiuta, todėl kelią į New aukštos automatiškai prieš visas valiutas tai padaryti. "Auksinis" ketina nutraukti 2011 aukštumą prieš visas valiutas į 2015 m Davidas Cameronas padarė primityvus pareiškimą apie Rusiją metus. "Rusija netelpa, kad dalis tarptautinės sistemos". Tai reiškia, kad Rusija turi unikalią sistemą, kuri yra kur kas geriau nei supuvusios sistemos Vakarų šalyse.

Pavartojus Rusijos palyginimus su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis, Rusija turi teigiamą einamosios sąskaitos perteklių, US $ 70 milijardų tarpu JAV niekada perteklių einamojoje sąskaitoje per pastaruosius 50 metų, arba tiek. Rusijos skolos / BVP santykį yra laikoma tik 14%, o JAV jis per 105%. Rusijos Forex rezervas yra laikomas JAV dolerių 400 mlrd ir skolų aptarnavimo visų Rusijos skola yra US $ 100 milijardų 2015 m todėl jokių spaudimo Rusijai ateinančiais metais, ir jie turi pakankamai išteklių ir žmonių sunkiai dirbti. Net Recesija, Rusija išgyveno gražiai.

JAV ekonomika valdo Federalinių rezervų ir tai FED nežino, kaip sukurti ekonomiką į gerą augimo. Yra dviejų tipų teikiamų Federalinių rezervų politikos, Trumpalaikiai pasimatymai politikos ir ilgalaikes politikos. Jei pažvelgti iš 1992 diagramoje - 2014, trumpalaikių sutarčių arba iždo Išeina, šokiruojantis dalykas yra tai, kad nėra politikos įgyvendinimą ir dabar visi pakilimo plius downswings tikrai pagrįsta rinkų ir valstybės Ūkio.


Jonas Embry sakė naujausia KWN Interviu, realioji ekonomika yra papildomas su Finansų ir šiandien Finansai pati galinga pramonė. Šiandien JAV ir kitose Vakarų šalyse naudoti Finansai kaip pramonės mėtų daugiau valiutos, ty tik popieriuje, kuris nesiruošia kurti gerovę. Tik pelningas institucijos Bankai ir bankininkai. Taigi burbulas formavimas ir kai ji sprogsta jis atneš pasaulio ekonomikos jo pražūtingą padėtį.Greyerz sakė, kad "auksas" yra suvaidinęs aplink 1200 JAV dolerių lygyje dabar. Praėjusią savaitę, ji parodė naują mažai, o gal išbandyti šiek tiek daugiau rekordinį lygį per. Tačiau iki 2015 metų pabaigos, mes matome geras rinkos posūkius ir bus nustebinti, jei "Auksinis" ir toliau prekiauti nepastoviai didelis aukštyn.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279