About.Me.subinFinance- Hvorfor kjøpe gull og sølv nå ???

About.me.subinfinance
"Gold" hvis det er priset i felles valuta som gjør veien til nye high automatisk mot alle valutaer det vil gjøre det. "Gold" kommer til å bryte høyt av 2011 mot alle valutaer i år 2015. David Cameron gjorde en rudimentær uttalelse om Russland. "Russland ikke er skikket til å være en del av et internasjonalt system". Det betyr at Russland er å ha unikt system som er langt bedre enn den råtne system av de vestlige landene.

Hvis du tar sammenligningen av Russland med USA, er Russland har en positiv overskudd gjeldende konto på US $ 70 milliarder, mens USA har aldri hatt et overskudd gjeldende konto i de siste 50 årene eller så. Russlands gjeld / BNP anses å være bare 14%, mens USA er det over 105%. Russlands Forex Reserve anses å være US $ 400 milliarder og gjeld service av all russisk gjeld er USD 100 milliarder i 2015. Så ikke noe press for Russland i de kommende årene, og de har nok ressurser og folk til å jobbe hardt. Selv i nedgangstider, Russland levde vakkert.

USA økonomi er styrt av Federal Reserve og dette FED ikke vet hvordan å skape en økonomi til god vekst. Det finnes to typer politikk som tilbys av Federal Reserve, kortsiktige Politikk og langsiktige retningslinjer. Hvis du ser på grafen fra 1992 - 2014, Short Term politikk eller statsrenter, er det sjokkerende ting som, er det ingen policy implementere nå og alle oppturer pluss downswings er egentlig basert på markeder og State of Economy.


John Embry sa i den siste KWN Intervju, er Real Økonomi adjunkt med finans og dagens økonomi er i seg selv en mektig industri. Dagens USA og andre vestlige land bruker Finance som en industri til å prege flere valutaer dvs. bare papir, som ikke kommer til å skape rikdom. De eneste lønnsomme institusjoner er Banker og Bankers. Så boblen er forming og når den eksploderer det vil bringe verdensøkonomien til sin katastrofale posisjon.


Greyerz sa at "gull" er gyrating rundt US $ 1200 nivå nå. I forrige uke, hadde det vist en ny lav og kanskje teste noen flere nedturer også. Men i slutten av 2015, vil vi være å se gode markedet snur og vil bli overrasket hvis "Gold" fortsetter å handle uberegnelig en stor oppside.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279