About.me.Finance- Купити золото і срібло на прибуток

Світ новин Король був з каміна чат з Billionaire Франк Джустри про сценарій, який "Срібло" досягне $ 500 і "Золотий", щоб досягти US $ 10,000. Тут, у Швейцарії, щось дивовижне відбувається прямо зараз. Вони вийшли з ініціативи «Gold», який ми обговорювали, перш ніж блог, тому що це зробить швейцарський франк сильна. Отже, це матиме погані наслідки в економіці, тобто, через сильні валютних людей втратить роботу.
Швейцарський франк зміцнювався і підійшовши до 1,20 кілочки з євро. Міністр фінансів побоюється, що він зламається кілочок, так вони почали негативний 0,25% річних. Крім того, вони почали купувати необмежену кількість євро теж. Швейцарія сьогодні покинули швейцарський франк і євро приєдналися і вся європейська економіка регулюється від Брюсселя.




Швейцарська економіка набагато сильніше, ніж в інших європейських співвітчизників. Так буде валюта, якщо вони є. Так масовий процес друкування грошей відбувається, і швейцарський франк буде приймати роль євро, якщо кілочок перерв. Для захисту кілочок, вони повинні надрукувати мільярди і мільярди і більше Швейцарський франк. Це зробить їх баланс слабкий і всієї банківської системи буде в біді. Крім того їх похідним експозиції буде все більше і банківська система працює більш ніж у 7 разів від валового внутрішнього продукту [ВВП]. Так, швейцарська банківська система тендітна теж.

JP Morgan майже $ 100 трлн похідних, Deutsche Bank 50 разів важелів з нормальної банківської виручки, швейцарський банк теж отримав достатньо важелів такий же по всьому світу. З ефект доміно, якщо кілька банків, що мають проблеми означає, що всі банки вважаються небезпечними. Це буде важливо, що, як швидко інвестори отримують з цих типів систем. Тут золото і срібло прийде, щоб грати і тримати інвесторів гроші в безпеці. Звідси золото досягне $ 10000 і срібло US $ 500, як мінімум завдань.


Від KWN інтерв'ю з Еріком, сказав, що, хто дійсно володіє «золотою». Золото насправді відбувається з банком означає, що, природно, належить ЦБ цієї країни. Якщо ви тримаєте золото в банку означає один день банк може претендувати на цю "золото" і зберегти його для них. Це найкраще, що ви купуєте його від заводу, як нещодавно карбувалися один, і це не може прослідкувати центральними банками. Так що, якщо ви купуєте / тримати в банках, центральні банки можуть стверджувати, що золото і надати вам "IOU" сертифікації. Так тримати його з системи і купувати золото і "срібло" в претендувати прибуток.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279