ABOUT.ME.FINANCE - Αγοράστε χρυσό και ασήμι ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ

Μπορείτε να φανταστείτε να αγοράσει "ΧΡΥΣΟΣ" σε US $ 10.000 συν επίσης να αγοράσετε "Silver" σε US $ 500, στη συνέχεια σχεδιάζουν να αγοράσουν τώρα.

Ο κύριος λόγος πίσω είναι ότι η Κίνα συσσώρευση χρυσού και η Ρωσία πάρα επίσης εκτροπή όλα τα χρήματα του πετρελαίου για να αγοράσουν χρυσό. Ηνωμένες Πολιτείες Federal Reserve Λογαριασμό του Συστήματος θα μειωθεί καθώς οι τράπεζες αξιοποιώντας το σύστημα με περίσσεια χρήματα και θα αποτυγχάνουν σε μία μόνο ημέρα. Περιμένουμε και να παρακολουθούμε. Ομοσπονδιακό σύστημα τροφοδοτείται με οφειλές από τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλους ανέρχεται σε US $ 5 τρισεκατομμύρια δολάρια και η Κίνα, καθώς και η Ρωσία γνωρίζει ότι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με αυτό. Εκτός από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη είναι ήδη αγωνίζονται με κυκεώνα Ελλάδα Χρέος και αν δεν τελειώνει, η Γερμανία πρόκειται να αντιμετωπίσει την οργή.








Αντιθέτως «χρυσό» και το ασήμι είναι υποτιμημένη και αν δολάριο κατεβαίνει αυτόματα αυτά τα εμπορεύματα θα κινείται σπειροειδώς προς τα πάνω. Ποιος θα ωφεληθεί; Κίνα, Ρωσία, Ινδία, κλπ

Δύο ανώτατα στελέχη της Deutsche Bank παραιτήθηκε και ο κύριος λόγος είναι ότι, λόγω της μη εξουσιοδοτημένης μόχλευση γίνει από αυτές τις τράπεζες. Η Deutsche Bank είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος των παραγώγων στον κόσμο, το οποίο είναι ύψους 15-20% της Γερμανίας τρέχουσα ΑΕΠ δηλ., US $ 3 τρισ. Έτσι, ο οποίος θα πέφτουν πρώτα δεν είναι άλλη από τη Γερμανία. Αυτά μόχλευση απειλεί όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του κόσμου.

Η Κίνα και η Ρωσία γνωρίζει ότι με αυτούς τους τύπους των μόχλευση από ένα ενιαίο Τράπεζες και αν το πάρει τις 25 μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, η συνολική παραγώγου θεωρείται ότι είναι US $ 333 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ την πρώτη πεντάδα τράπεζες όπως η JPM με ΗΠΑ $ 78,1 τρισεκατομμύρια έκθεσης, η Citibank με US $ 56 δισεκατομμύρια, η Goldman Sach με ΗΠΑ $ 48 τρισεκατομμύρια και η HSBC με ΗΠΑ $ 3,9 τρισεκατομμύρια έκθεση [Δεδομένων Χρονολογείται το 2011, τώρα διογκωθεί σε περισσότερα από αυτή]. Στις 29 του Μάη 2015, η Κίνα μόνη της πήρε περίπου 37 τόνους χρυσού υπό τη φύλαξή τους και οι πέντε μήνες του 2015, έχουν συσσωρεύσει περίπου 983 τόνους χρυσού. Εκτός από αυτό η Κίνα έχει εσωτερικές πηγές του Gold Mining, αγορές που γίνονται στο Λονδίνο Commodity Exchange και κινεζικές εταιρείες και μεμονωμένους αγοράζουν περισσότερο χρυσό.
Κίνα, εκτός από την αγορά χρυσού, επεκτείνει το νόμισμά της Renminbi στη διεθνή αγορά. Αυτοί, μαζί με την Ινδία, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική, είχε ήδη ανοίξει ένα BRICS Τράπεζας. Εκτός από το ότι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια Τράπεζα υποδομών, την αγορά ρωσικού πετρελαίου με Renminbi, κλπ για να διεθνοποιήσει τη ρευστότητα του κινεζικού νομίσματος.




Διεθνές Χρηματιστήριο θα συντριβή και τα κεφάλαια θα ρέει προς αγαθά, όπως το «χρυσό», Silver, αργό πετρέλαιο, κ.λπ., όπως Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών θα γίνει αδύναμη. Για να το καλύψουν, τη στιγμή της Federal Reserve ήδη ανακοινώσει ότι σχεδιάζουν να αυξήσουν την Επιτόκιο. Το σχέδιό τους είναι ότι, αν αυξηθεί το ενδιαφέρον ισοτιμία του δολαρίου θα γίνει ισχυρότερη και όλα τα άλλα αγαθά θα διεξοδικά σε χαμηλές τιμές. Αλλά αν δει κανείς τους λογαριασμούς της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και όλους τους λογαριασμούς σε χώρες της Δύσης, που έχουν ήδη αξιοποιηθεί το σύστημα σε ένα τέτοιο επίπεδο που είναι πολύ δύσκολο να έρθει πίσω. Νομισματική αξία τους του νομίσματος θα έχει την ίδια αξία όπως καθημερινή εφημερίδα.

Αυτό το σενάριο θα πρέπει να φέρει την αξία των «χρυσό» στις ΗΠΑ 10.000 δολάρια και το ασήμι σε US $ 500, σε γυμνά minimum.WRITE ΠΡΟΣ: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279