ABOUT.ME.FINANCE - купити золото і срібло ТЕПЕР ДЛЯ ПРИБУТКУ

Чи можете ви собі уявити, щоб придбати «золотий» в $ 10000 плюс також купити "Срібло" у нас $ 500, то плануєте купити.

Основною причиною є те, що Китай накопичує золото і Росії теж також відволікаючи всі нафтові гроші, щоб купити золото. Сполучені Штати Федеральна резервна система рахунку буде падати, як банки використовуючи систему з надлишком грошей, і він буде один день не вдасться. Чекати і спостерігати. Федеральний Система живиться з боргами від банків, фінансових установ та інших на суму US $ 5 трлн і Китай, а також Росія знає, що Сполучені Штати не можуть впоратися з цим. Крім США, Європа вже бореться з Грецією боргу заплутаної ситуації, і якщо він не закінчується, Німеччина збирається зіткнутися з гнівом.








Навпроти «Скарб» і срібло недооцінені, і якщо долар іде вниз автоматично ці товари будуть спіралі до вершини. Хто піде на користь? Китай, Росія, Індія і т.д.

Два топ-менеджерів Дойче Банку подав у відставку і основною причиною є те, що через несанкціоноване левереджа зроблено цими банками. Deutsche Bank є найбільшим власником похідних у світі, який в сумі від 15 до 20% ВВП Німеччина струму IE., 3 трильйонів доларів США. Так хто буде падати спочатку не що інше, ніж у Німеччині. Ці важелі не тільки погрожує Німеччині, але також всю фінансову систему світу.

Китай і Росія знає, що з цими типами левереджа однієї єдиної банків, і якщо прийняти 25 найбільших банків у світі, повна похідна вважається US $ 333 трлн, тоді як в п'ятірку банків, як JPM з US $ 78,1 трильйона експозиції, Сітібанк з США $ 56 млрд, Goldman Саха з US $ 48000000000000 і HSBC з US $ 3.9 трильйона експозиції [Дані датовані 2011, в даний час виросли більш ніж на це]. 29 травня 2015 Китай поодинці займає близько 37 тонн золота в його віданні, і п'ять місяців 2015 року, вони накопичили близько 983 тонн золота. Крім цього Китай з внутрішніми джерелами Gold Mining, Покупки, зроблені в Лондоні товарно-сировинній біржі і китайських компаній та індивідуальних купують більше золота.
Китай, крім покупки золота, розширює свою валюту Ренмінбі на міжнародний ринок. Вони поряд з Індією, Росією, Бразилією, ПАР вже відкрив БРІКС банк. Крім того, вони планують почати інфраструктури банку, купувати російську нафту з юанях, і т.д., щоб інтернаціоналізувати ліквідності китайської валюти.




Міжнародний фондовий ринок буде врізатися і кошти будуть текти до товарів, як «Скарб», срібло, нафту і т.д., а долар США буде слабким. Для покриття його, прямо зараз Федеральна резервна система вже оголосили, що вони планують збільшити процентну ставку. Їх план полягає в тому, якщо вони збільшують Процентна ставка Долар стане сильнішим і всі інші товари будуть побили в рок-нижньої ціни. Але якщо ви подивитеся на рахунках Федеральної резервної системи і всіх рахунків західних країн, вони вже використовувала систему до такого рівня, що це дуже важко повернутися. Їх грошова вартість валюти буде мати те ж значення, як щоденна газета.

Цей сценарій буде приносити значення «Скарб» до $ 10000 і срібло до $ 500, в голу minimum.WRITE К: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279