ABOUT.ME.FINANCE - купува злато и сребро СЕГА ЗА ПЕЧАЛБА

Представяте ли си да закупи "GOLD" в САЩ 10000 щатски долара плюс също така да купуват "Silver" в САЩ $ 500, след което планират да купят сега.

Основната причина е, че Китай се натрупва Gold и Русия също е и отклоняване на всички пари на петрол да купуват злато. САЩ Federal Reserve System Account ще падне, тъй като банките са деблокирането на системата с излишък от пари и тя ще се провали един ден. Изчакайте и гледате. Федерална System се подхранва с дългове от банки, финансови институции и други в размер на US 5 трилиона долара и Китай, както и в Русия знае, че САЩ не могат да се справят с това. Отделно от САЩ, Европа вече се бори с бъркотия Гърция дълг и ако не свършва, Германия ще се изправи пред гнева.
На противно "злато" и сребро са подценени и ако Dollar слиза автоматично тези стоки ще бъдат спираловидно до върха. Кой ще се възползва? Китай, Русия, Индия и т.н.

Двама висши служители на Deutsche Bank е подал оставка и като основната причина е, че поради неоторизиран ливъридж, извършена от тези банки. Deutsche Bank е най-големият притежател на деривати в света, която е в размер 15 до 20% от т.е. Германия текущия БВП., US $ 3 трилиона. Така че, който ще бъде падане първото е не друг, а Германия. Те ливъридж заплашва не само Германия, но и на цялата финансова система на света.

Китай и Русия знае, че с тези видове с ливъридж от едно банки и ако вземете 25 най-големи банки в света, общата дериват се смята за US 333 щатски долара трилиона, като има предвид, петте най-големи банки като JPM с US $ 78.1 трилиона експозиция, Citibank с US $ 56 милиарда, Goldman Sach с US 48 щатски долара Trillion и HSBC с US $ 3.9 трилиона експозицията [Data датирана 2011 г., сега набъбна до над това]. На 29 Май 2015, Китай сам отне около 37 тона злато в поверената му и петте месеца на 2015 г., те са натрупали около 983 тона злато. Отделно от това Китай е като вътрешни източници на Gold Mining, Покупки направени в Лондон стокова борса и китайски компании и индивидуални купуват повече злато.
Китай, с изключение на закупуване на злато, разширява своята валута ренминби на международния пазар. Те, заедно с Индия, Русия, Бразилия, Южна Африка вече откри BRICS Bank. Отделно от това, че планират да започнат на инфраструктура Bank, Купуването руския петрол с ренминби и т.н към интернационализиране на ликвидността на китайската валута.




International фондов пазар ще се разбие и средства ще се вливат за стоки като "злато", Silver, Crude Oil, и т.н., както САЩ долар ще стане слаб. За да го покрие, точно сега ФЕД вече обявиха, че планират да увеличат лихвените проценти. Техният план е, че, ако те се увеличи лихвения процент долара ще станем по-силни и всички други стоки, ще се подхвърлят на най-ниско ниво на цените. Но ако се вгледате в сметките на Федералния резерв и всички сметки към западните страни, те вече ливъридж системата до такова ниво, че е много трудно да се върнеш. Паричната им стойност на валутата ще има същата стойност като всекидневник.

Този сценарий ще внасят стойността на "GOLD" до US $ 10,000 и SILVER на САЩ $ 500, при гола minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279