About.Me.Finance- Защо да купя злато и сребро Сега ???

"Gold", ако това е цена в единната валута, което прави пътя към нов връх автоматично срещу всички валути ще го направят. "Gold" ще прекъсне високо от 2011 срещу всички валути в годината на 2015 г. Дейвид Камерън направи елементарен изявление за Русия. "Русия не е годен да бъде част от международна система". Това означава, че Русия е като уникалната система, която е далеч по-добре от гнилата система на западните страни.
Ако сте приели сравнението на Русия със САЩ, Русия оказва положително излишък по текущата сметка от US $ 70 милиарда, докато Съединените щати никога не е имал излишък по текущата сметка през последните 50 години, или така. Дълг / БВП на Русия се счита за едва 14%, докато САЩ е над 105%. Forex резерв на Русия се счита за US $ четиристотин милиарда и обслужването на всички руски дълг дълг е US $ 100 милиарда през 2015 г. Така че няма натиск за Русия през следващите години и те имат достатъчно средства и хора да работят усилено. Дори в рецесия, Русия оцеля красиво.



САЩ икономиката се управлява от Федералния резерв и това FED не знае как да се създаде една икономика да добър растеж. Има два вида политики, предоставени от Федералния резерв, краткосрочен политика и политика за дългосрочно. Ако погледнете графиката 1992 - 2014, краткосрочен политики или съкровищни ​​Добиви, шокиращото е, че, няма политика за прилагане на предприятието и всички възходът плюс downswings наистина е базиран на пазари и състоянието на икономиката.




John Ембри каза в последната KWN интервю реалната икономика е асоцииран с финансите и днешния финансите себе си е могъщ индустрия. Днес САЩ и други западни страни използват финансите като индустрия да сече повече валути, т.е., просто хартия, която няма да се създават богатство. Единствените печеливши институции са банките и банкерите. Така че балонът се формира и когато тя експлодира тя ще донесе световната икономика да си бедствено положение.



Greyerz заяви, че "Gold" се въртяха около нивото на US $ 1200 сега. Миналата седмица той бе показал ново дъно и може би тества още няколко дъна също. Но в края на 2015 г., ние ще се виждат добри пазарни завои и ще се изненадате, ако "Gold" продължава да се търгува хаотично голяма главата.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279