About.me.Finance- Αγοράστε χρυσό και ασήμι για το κέρδος

Ο βασιλιάς World News είχε μια τζάκι Chat με δισεκατομμυριούχος Φρανκ Giustra σχετικά με το σενάριο ότι "Silver" θα φτάσει τα US $ 500 και το "χρυσό" για να φτάσει τα US $ 10.000. Εδώ στην Ελβετία, κάτι καταπληκτικό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Βγήκαν της πρωτοβουλίας "Χρυσό" το οποίο συζητήσαμε το blog πριν, γιατί αυτό θα κάνει το ελβετικό φράγκο πολύ ισχυρή. Ως εκ τούτου, αυτό θα έχει κακή επίδραση στην οικονομία, δηλαδή, λόγω των ισχυρών νομισμάτων άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά.
Το ελβετικό φράγκο έχει να εκτιμάς και να έρχονται κοντά στο 1,20 μανταλάκια με Ευρώ. Ο υπουργός Οικονομικών φοβάται ότι θα σπάσει την πρόσδεση, έτσι ώστε να ξεκινήσει Αρνητική 0,25% Επιτόκιο. Εκτός από αυτό, άρχισε να αγοράζει απεριόριστο ποσό των Ευρώ πάρα πολύ. Ελβετία σήμερα είχε εγκαταλείψει το ελβετικό φράγκο και προσχώρησε ευρώ και ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία διέπεται από τις Βρυξέλλες.




Ελβετική οικονομία είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι σε άλλες ευρωπαϊκές Συμπατριώτες. Έτσι θα είναι το νόμισμά της, αν έχουν ένα. Έτσι, μια μαζική διαδικασία εκτύπωσης χρημάτων λαμβάνει χώρα και το ελβετικό φράγκο θα αναλάβει το ρόλο του ευρώ, αν τα διαλείμματα πρόσδεση. Για να υπερασπιστούμε την πρόσδεση, θα πρέπει να εκτυπώσετε δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια ή περισσότερα ελβετικό φράγκο. Αυτό θα κάνει τον ισολογισμό τους αδύναμους και το σύνολο του τραπεζικού συστήματος θα είναι σε μπελάδες. Εκτός από το ότι παράγωγο έκθεσή τους θα είναι όλο και τραπεζικό σύστημα λειτουργεί περισσότερο από 7 φορές του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος [ΑΕΠ]. Έτσι, ελβετικό τραπεζικό σύστημα είναι εύθραυστη πάρα πολύ.

Η JP Morgan έχει σχεδόν US $ 100 τρισεκατομμύρια των Παραγώγων, Deutsche Bank με 50 φορές της μόχλευσης με τη συνήθη τραπεζική εσόδων, Τράπεζα της Ελβετίας πολύ έχει αρκετή δύναμη είναι ίδια σε όλο τον κόσμο. Με το ντόμινο, εάν οι λίγες τράπεζες που έχουν το πρόβλημα σημαίνει ότι όλες οι τράπεζες που θεωρούνται μη ασφαλή. Θα είναι σημαντικό το γεγονός ότι το πόσο γρήγορα οι επενδυτές να βγούμε από αυτά τα είδη των συστημάτων. Εδώ χρυσό και ασήμι θα έρθει να παίξει και να κρατήσει τους επενδυτές χρήματα ασφαλή. Από εδώ χρυσός θα φτάσει τα US $ 10.000 και Silver US $ 500 ως ελάχιστοι στόχοι.


Από τη συνέντευξη Κων με τον Eric, είπε ότι που πραγματικά ανήκει το "Gold". Ο χρυσός προέρχεται πράγματι από την τράπεζα σημαίνει ότι είναι φυσικά ανήκει από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας. Εάν έχετε κρατήσει χρυσό στην τράπεζα σημαίνει μία τράπεζα την ημέρα μπορεί να διεκδικήσει αυτό το "Gold" και κρατήστε το για αυτούς. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να αγοράσετε από το διυλιστήριο ως πρόσφατα κόπηκαν μια και δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τις Κεντρικές Τράπεζες. Έτσι, αν έχετε αγοράσει / να έχετε κατά τραπεζών, κεντρικών τραπεζών μπορεί να ισχυριστεί ότι ο χρυσός και σας παρέχει ένα "ΙΟΥ" πιστοποίηση. Έτσι, κρατήστε το έξω από το σύστημα και Αγοράστε χρυσό και το "Silver" για να διεκδικήσει το κέρδος σας.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279