ABOUT.ME.FINANCE - Vétel arany és ezüst MOST Profit

El tudod képzelni, hogy megvásárolja "GOLD" at 10.000 USD plusz még vásárolni "Silver" a 500 USD, majd tervezi, hogy vásárol most.

A fő oka az, hogy Kína felhalmozódó Arany és Oroszországban is is eltéríti az összes olajat pénze arany. Egyesült Államok Federal Reserve System Account csökkenni fognak, mivel a bankok kihasználva a rendszer felesleges pénzt, és akkor egy nap nem. Várni és nézni. Szövetségi rendszer égetőt adósságok a bankok, pénzintézetek és mások összegű US $ 5 billió dollárt, és Kínában, valamint Oroszország tudja, hogy az Egyesült Államok nem tud megbirkózni ezzel. Eltekintve USA, Európa már harcol Görögország adósság bonyodalom, és ha nem célként, Németország megy szembe a harag.








Épp ellenkezőleg "GOLD" és ezüst alulértékelt, és ha Dollar lemegy automatikusan ezen árucikkek lesz spirális tetejére. Ki fog hasznot? Kína, Oroszország, India, stb

Két felső vezetők Deutsche Bank lemondott, és a fő ok az, hogy mivel a jogosulatlan fölényre végzi ezeket a bankok. A Deutsche Bank a legnagyobb birtokosa származékok a világon, amely összegű 15-20% -a Németországban aktuális GDP azaz., US $ 3 trillió. Tehát ki fog hullani első nem más, mint Németországban. Ezek a tőkeáttétel nem csak fenyeget Németországban, hanem az egész pénzügyi rendszer a világon.

Kína és Oroszország tudja, hogy az ilyen típusú, kitérve az egyetlen Banks és ha a meghozzák a 25 legnagyobb bank a világon, az összes származékos minősül US $ 333 billió, míg az első öt bankok, mint a JPM US $ 78,1 billió expozíció, Citibank US $ 56 milliárd, a Goldman Sach a US $ 48 és billió és a HSBC US $ 3,9 billió expozíció [Data én kelt 2011-ben, most léggömb, hogy több, mint ez]. Május 29-én, 2015, Kína egyedül volt körülbelül 37 tonna aranyat a felügyelete alatt és az öt hónapos 2015, az általuk felhalmozott mintegy 983 tonna aranyat. Ettől eltekintve Kína, amelynek belső források Gold Mining, beszerzés történt Londonban Árutőzsde és a kínai vállalatok és egyéni vásárol több aranyat.
Kína, eltekintve a vásárlás Gold, bővíti valuta renminbi a nemzetközi piacon. Ezek mellett India, Oroszország, Brazília, Dél-Afrika már kinyitotta a BRICS Bank. Eltekintve attól, hogy azt tervezik, hogy indul az infrastruktúra Bank, vásárlás orosz olaj renminbi, stb nemzetközivé likviditását kínai valuta.




Nemzetközi Stock Market lesz összeomlik és alapok is folyik a nyersanyagok, mint a "GOLD", Silver, kőolaj, stb, mint az Egyesült Államok dollár lesz gyenge. Hogy fedezze fel, most Federal Reserve már bejelentette, hogy tervezi, hogy növeli a kamatlábat. A tervük az, hogy ha növelik a kamatláb dollár lesz erősebb és minden egyéb árucikkek lesz verte a rock-bottom árak. De ha megnézi a számláit Federal Reserve és az összes beszámolót, hogy a nyugati országok, ők már tőkeáttételes a rendszer olyan szinten, hogy ez nagyon nehéz, hogy jöjjön vissza. Annak pénzbeli értéke a valuta értéke ugyanaz, mint a napilap.

Ez a forgatókönyv lesz így az értéke "GOLD", hogy 10.000 USD, és ezüst US $ 500, a csupasz minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279