About.me.Finance- Vásárlás arany és ezüst Profit

Király World News volt egy esti beszélgetés Beszélgetés Milliárdos Frank Giustra a forgatókönyv, hogy "Silver" eléri a 500 USD, és "Gold", hogy elérje US $ 10,000. Itt Svájcban, valami csodálatos történik most. Úgy jött ki a "Gold" kezdeményezést, amely beszéltünk a blog előtt, mert ez lehetővé teszi majd a svájci frank sokkal erősebb. Így, ebben lesz rossz hatással a gazdaságra, azaz, mivel az erős valuta az emberek elvesztik a Job.
A svájci frank már örülnek és Közelgetnek 1,20 kampókat az Euro. A pénzügyminiszter attól tart, hogy ez megtöri az árfolyamrögzítés, így kezdeményezett Negatív 0,25% -os kamatláb. Eltekintve attól, hogy ők kezdték a vásárlás korlátlan mennyiségű eurót is. Svájc ma már felhagyott a svájci frank, és csatlakozott az euró és az egész európai gazdaság irányadó Brüsszelből.




Svájci gazdaság sokkal erősebb, mint más európai honfitársaink. Így lesz a valuta, ha van egy. Tehát egy hatalmas pénz nyomtatási folyamat zajlik, és a svájci frank is részt vesz a szerepe Euro ha a leértékelés szünetek. Ahhoz, hogy megvédje az árfolyamrögzítés, hogy meg kell nyomtatni milliárd és milliárd vagy két svájci frank. Ez lehetővé teszi majd a mérleg gyenge, és az egész bankrendszer lesz baj. Eltekintve attól, hogy a származékos expozíciós lesz több és bankrendszer működik több mint 7 alkalommal a bruttó hazai termék [GDP]. Szóval, a svájci bankrendszer törékeny is.

JP Morgan szinte US $ 100 trillió származékok, a Deutsche Bank 50 alkalommal tőkeáttétel normál banki bevételek, a svájci Bank is kapott elég tőkeáttétel ugyanazt a világ minden tájáról. A dominó-effektus, ha néhány bank, amelynek a problémát jelent a bankok nem tekinthetők biztonságosnak. Fontos lesz, hogy milyen gyorsan befektetők kijutni az ilyen típusú rendszer. Itt Arany és Ezüst fog játszani, és tartsa a befektetők pénzt biztonságos. Innen Arany eléri 10.000 USD, és ezüst US $ 500-at minimális célokat.


Honnan KWN interjú Eric, azt mondta, hogy aki igazán tulajdonában van a "Gold". Az arany valóban származik a bank azt jelenti, hogy természetesen tulajdonában Központi Bank az országban. Ha tartod arany a bankban: egy nap bank, amely ilyen "Gold", és tartsa meg őket. Ez a legjobb, amit megvenni a finomítóban, mint a frissen vert egy, és ez nem lehet nyomon követni a Központi Bankok. Tehát ha veszel / tartsd bankok, központi bankok azt állítják, hogy az arany és az Ön számára "IOU" minősítést. Tehát tartsa ki a rendszert, és Buy Gold és a "Silver", hogy azt állítják, a profit.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279