About.me.Finance- Vand aur și argint pentru profit

Regele World News avea un chat gura sobei cu Miliardarul Frank Giustra despre scenariul pe care "Silver" va ajunge 500 USD și "de aur" pentru a ajunge la 10.000 USD. Aici, în Elveția, ceva uimitor se întâmplă chiar acum. Ei au venit din initiativa "aur" pe care am discutat pe blog înainte, deoarece acest lucru va face francul elvețian mult puternic. Prin urmare, acest lucru va avea un efect negativ în economie și anume, din cauza oamenilor valutare puternice vor pierde locul de muncă.
Francul elvețian a fost apreciază și venind aproape de 1,20 cuie cu euro. Ministrul Finanțelor se teme că se va rupe cuier, astfel încât au inițiat Rata dobânzii negativ 0,25%. În afară de faptul că au început să cumpere cantități nelimitate de euro prea. Elveția astăzi a abandonat Francul elvetian si-au alăturat Euro și economia întregii European este reglementată de Bruxelles.




Economie Swiss este mult mai puternic decât alte compatrioților europene. Deci, va fi moneda sa, dacă au unul. Deci, un proces masiv de tipărirea de bani are loc și Francul elvetian va lua rolul euro, dacă se rupe cuier. Pentru a apăra cuier, trebuie să imprime miliarde și miliarde sau mai mult Franc elvețian. Acest lucru va face bilanțul slab și întregului sistem bancar vor fi probleme. În afară de faptul că expunerea lor derivat va fi mai mult și sistemul bancar este de lucru mai mult de 7 ori produsului intern brut [PIB]. Deci, sistemul bancar elvetian este fragil prea.

JP Morgan are aproape US $ 100 de trilioane de derivate, Deutsche Bank cu de 50 de ori de levier cu venituri bancare normale, Swiss Bank pârghie suficient de prea are este aceeași peste tot în lume. Cu efectul de domino, în cazul în care câteva bănci sunt cu problema înseamnă toate băncile sunt considerate a fi nesigure. Va fi important ca modul în care investitorii repede ieși din aceste tipuri de sisteme. Aici Aur si Argint va veni să joace și să păstreze investitorilor bani în condiții de siguranță. De aici aur va ajunge la 10.000 USD si argint 500 USD ca obiective minime.


Din interviul KWN cu Eric, a spus că într-adevăr care detine "aurul". Gold vine de fapt de la bancă înseamnă că este deținută în mod natural de către Banca Centrală a țării respective. Dacă vă păstrați aur în bancă înseamnă o bancă zi poate pretinde aceasta "aur", și păstrați-l pentru ei. Asta e cel mai bun pe care îl cumperi de la rafinăria ca proaspăt bătute unul și nu pot fi urmărite de către băncile centrale. Deci, dacă vă cumpărați / păstrați în bănci, băncile centrale pot pretinde că aur și vă oferă o "IOU" certificare. Așa că ține de sistemul si cumpara aur și "argint" a pretinde profitul.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279