ABOUT.ME.FINANCE - pirkt zeltu un sudrabu tagad PEĻŅAS

Vai jūs varat iedomāties, lai iegādātos "zelts" par US $ 10,000 plus iegādāties arī "sudrabs" par 500 ASV dolāriem, tad plāno iegādāties tagad.

Galvenais iemesls ir tas, ka Ķīna ir uzkrājot Gold un Krievija arī ir arī novirzot visu naftas naudu, lai nopirktu Gold. Amerikas Savienotās Valstis Federālo rezervju sistēma Account samazināsies, jo bankas ir piesaistot sistēmu ar lieko naudu, un tas būs vienu dienu neizdosies. Pagaidiet un skatīties. Federālā sistēma darbojas ar parādiem no banku, finanšu iestāžu un citu apmērā ASV $ 5 triljonus un Ķīnā, kā arī Krievija zina, ka Amerikas Savienotās Valstis nevar tikt galā ar to. Neatkarīgi no ASV, Eiropa jau cīnās ar Grieķijas parādu imbroglio, un, ja tas nav galamērķis, Vācija gatavojas saskarties dusmas.








Gluži pretēji "GOLD" un sudrabs ir nepietiekami novērtēts un, ja dolārs noriet automātiski šīs preces tiks spirālveida uz augšu. Kas notiek, lai labums? Ķīna, Krievija, Indija, uc

Divas Top vadītāji no Deutsche Bank ir atkāpies no amata, un galvenais iemesls ir tas, ka sakarā ar neatļautu sviras efektu darīts ar šo banku. Deutsche Bank ir lielākais īpašnieks atvasinājumu pasaulē, kas sasniedz 15 līdz 20% no Vācijas pašreizējais IKP, ti., USD 3 triljoni. Tātad, kas būs kuriem pirmais ir neviens cits kā Vācijā. Šīs sviras ne tikai draud Vācijā, bet arī uz visu finanšu sistēmu pasaulē.

Ķīna un Krievija zina, ka ar šiem sviras efektu veidu ar vienu banku, un, ja veic 25 lielākās bankas pasaulē, kopējais atvasinājums tiek uzskatīta par ASV $ 333 triljoni, bet top piecu banku, piemēram, JPM ar ASV $ 78,1 triljoni iedarbība, Citibank ar ASV $ 56 miljardu apmērā, Goldman Sach ar ASV $ 48 triljoni un HSBC ar ASV $ 3,9 triljoni ekspozīcijas [Data datēta 2011, tagad ballooned vairāk nekā šis]. Gada 29 maijs 2015, Ķīna viena pati pagāja apmēram 37 tonnas zelta savā apcietinājumā, un piecos mēnešos 2015. gadā, tie ir uzkrāti aptuveni 983 tonnas zelta. Neatkarīgi no šī Ķīnas ir ar iekšējo avotus zelta ieguves, iepirkumi darīts Londonas preču biržā un Ķīnas uzņēmumi un individuālie pērk zeltu.
Ķīna, izņemot pērkot zeltu, paplašina savu valūtu Renminbi starptautiskajā tirgū. Viņi kopā ar Indiju, Krieviju, Brazīliju, Dienvidāfrika jau atvēris BRICS banku. Neatkarīgi no tā, viņi plāno sākt infrastruktūras Banka, pērkot Krievijas naftas ar renminbi, utt internacionalizēt likviditāti Ķīnas valūtā.




International Stock Market tiks crashing, un līdzekļi tiks novirzīti preču, piemēram, "Gold", sudraba, jēlnafta, uc, kā ASV dolārs kļūs vāja. Lai segtu to uz augšu, Labais tagad Federal Reserve jau paziņoja, ka viņi plāno palielināt procentu likmi. Viņu plāns ir, ka, ja tie palielina procentu likme Dollar kļūs stiprāka un visas pārējās preces tiks pērienu uz rock-bottom cenām. Bet, ja paskatās no Federālo rezervju pārskatiem un visiem kontiem uz Rietumvalstīm, viņi jau parādi sistēmai tādā līmenī, ka tas ir ļoti grūti atgriezties. To vērtība naudas valūtas būs tāda pati vērtība kā laikraksta.

Šis scenārijs būs celt vērtību "zelts" uz US $ 10,000 un sudraba līdz $ 500, pie tukša minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279