ABOUT.ME.FINANCE - ostaa kultaa ja hopeaa NYT VOITTO

Voitteko kuvitella ostaa "GOLD" on US 10000 dollaria plus myös ostaa "Silver" on 500 dollaria, sitten aiot ostaa nyt.

Tärkein syy on se, että Kiina on kertynyt kultaa ja Venäjälläkin on myös kääntää kaikki öljy rahaa ostaa kultaa. United States Federal Reserve System Account pienenevät Pankit ovat hyödyntämällä järjestelmää liikaa rahaa ja se jonain päivänä epäonnistuu. Odota ja katsella. Federal System polttoaineena velat pankkien, rahoituslaitosten ja muiden määrä 5 dollaria biljoonaa ja Kiinassa sekä Venäjä tietää, että Yhdysvallat ei voi selvitä tästä. Sen lisäksi USA, Eurooppa on jo taistelee Kreikan velan sekasotku, ja jos se ei päitä, Saksa tulee kohtaamaan vihan.








Päinvastoin "GOLD" ja SILVER ovat aliarvostettuja, ja jos dollari laskee automaattisesti näiden hyödykkeiden tulee pyörimään huipulle. Kuka hyötyy? Kiina, Venäjä, Intia, jne.

Kaksi ylintä johtoa Deutsche Bank on eronnut ja tärkein syy on se, että koska luvaton houkuttelemiseksi tehnyt näiden pankkien. Deutsche Bank on suurin haltija johdannaisten maailmassa, joka on suuruudeltaan 15-20% Saksan nykyisestä bruttokansantuotteesta eli., US 3 dollaria biljoonaa. Joten kuka on laskussa ensin ei ole mikään muu kuin Saksassa. Nämä vipuvaikutus ei vain uhkaa Saksassa vaan myös koko rahoitusjärjestelmän maailmaa.

Kiina ja Venäjä tietää, että nämä tyypit vipuvaikutusta yhdellä ainoalla Banks ja jos ottaa 25 suurimman pankin maailmassa, koko johdannainen pidetään Yhdysvaltain 333 dollaria biljoonaa, kun taas viisi Pankit kuten JPM US 78,1 dollaria biljoonaa altistus, Citibank US $ 56 miljardia, Goldman Sachsin kanssa US 48 dollaria biljoonaa ja HSBC US 3,9 dollaria biljoonaa altistus [Data Päivätty 2011, nyt paisunut yli tähän]. Päällä 29 toukokuu 2015, Kiina yksin kesti noin 37 tonnia kultaa sen hallussa, ja viiden kuukauden 2015, he ovat keränneet noin 983 tonnia kultaa. Tämän lisäksi Kiina on ottaa sisäisistä lähteistä kullankaivuun, ostot tehdään Lontoossa Commodity Exchange ja kiinalaisten yritysten ja yksittäisten ostavat enemmän kultaa.
Kiina, lisäksi ostaa kultaa, laajentaa valuuttansa renminbin International Market. Ne yhdessä Intian, Venäjän, Brasilian, Etelä-Afrikka oli jo avannut BRICS Bank. Sen lisäksi, että ne aikovat aloittaa infrastruktuurin Bank, ostaminen venäläinen öljy kanssa renminbi jne kansainvälistää likviditeetin Kiinan valuutta.




Kansainvälinen Stock Market tulee kaatuu, ja varat virtaavat hyödykkeitä kuten "GOLD", Silver, raakaöljy, jne kuin Yhdysvaltain dollari tulee heikoksi. Peitellä sitä, Juuri nyt Federal Reserve jo ilmoittaneet, että ne aikovat nostaa korkoa. Heidän suunnitelma on, että, jos ne lisäävät korko dollari tulee vahvempi ja kaikki muut hyödykkeet on riidellään sen halpoihin hintoihin. Mutta jos tarkastellaan tilien Federal Reserve ja kaikki tilit länsimaissa, he ovat jo panostettava järjestelmää sellaiselle tasolle, että se on hyvin vaikeaa tulla takaisin. Niiden rahallinen arvo valuutan arvo on sama kuin päivittäinen sanomalehti.

Tämä skenaario tuovat arvoa "GOLD" US $ 10.000 ja SILVER 500 euroon, on paljain minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279