About.me.Finance- Osta kulda ja hõbedat Kasumi

King World News võttes kodukolle vestlus Miljardär Frank Giustra stsenaariumi kohta, et "Silver" jõuab 500 USD ja "Gold" jõuda US $ 10.000. Siin Šveitsis, toimub midagi imelist kohe. Nad tulid välja "Gold" algatuse arutasime blogi enne, sest see teeb Šveitsi frank palju tugevaid. Seega, see on halb mõju majandusele st tingitud tugev valuuta inimesed kaotavad töö.
Šveitsi frank on kallinenud ja tulevad lähedale 1.20 pesulõksud Euro. Rahandusminister kardab, et ta murdub pulk, et nad algatatud negatiivne 0,25% intressiga. Peale selle, et nad hakkasid ostma piiramatus koguses eurosid liiga. Šveitsis täna loobus Šveitsi frank ja liitus Euro ja kogu Euroopa majanduse reguleerib Brüsselist.


Šveitsi majandus on palju tugevam kui teistes Euroopa Rahvuskaaslaste. Nii saab oma raha, kui neil on üks. Nii suur raha trükkimise protsessi toimub ja Šveitsi frank on võtta rolli Euro kui pulk puruneb. Et kaitsta pulk, neil printida miljardid või mitu Šveitsi frank. See teeb oma bilansis nõrk ja kogu pangandussüsteemi on hädas. Peale selle, et nende tuletis on kokkupuude rohkem ja pangandussüsteemi töötab rohkem kui 7 korda sisemajanduse koguproduktist [SKT]. Nii, Šveitsi pangandussüsteemis on habras liiga.

JP Morgan on peaaegu 100 USA dollarit triljonit tuletisinstrumendid, Deutsche Bank 50 korda finantsvõimenduse normaalse panganduse tulud, Swiss Bank liiga on saanud piisavalt mõjujõudu on sama üle kogu maailma. Mis doominoefekti, kui mõned pangad on võttes probleem on kõik pangad peetakse ohtlikuks. On oluline, et kui kiiresti investoritele välja saada seda tüüpi süsteemi. Siin Gold ja Silver tulevad mängida ja hoida investorite raha ohutu. Siit Gold jõuab USA $ 10.000 ja Silver US $ 500 Minimaalne eesmärgid.


Siit KWN intervjuu Eric ütles, et kes tõesti omab "Gold". Gold tegelikult pärineb panga tähendab see loomulikult kuulub Keskpanga selles riigis. Kui hoiate Gold pangas ühepäevast pank ei saa väita seda "Gold" ja hoida seda nende eest. See on parim, mida osta seda rafineerimistehase värskelt vermitud üks ja see ei ole võimalik leida, mida keskpangad. Nii et kui sa ostad / pidage Banks, Keskpankade ei saa väita, et kuld ja annab teile "Võlakirjade" sertifitseerimine. Nii et hoidke seda läbi süsteemi ja Osta kulda ja "Silver" nõuda oma kasumit.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279