ABOUT.ME.FINANCE - osta kulda ja hõbedat NOW KASUMI

Kas te kujutate ette, et osta "GOLD" USA $ 10.000 pluss osta ka "Silver" US $ 500, siis on kavas osta nüüd.

Peamiseks põhjuseks on see, et Hiina on kogunenud Gold ja Venemaa liiga on ka suunamine kõik õli raha, et osta kulda. USA Föderaalreservi Süsteemi Konto langeb Pangad võimendades süsteemi liigse raha ja siis ühel päeval ei suuda. Oodake ja vaadata. Federal süsteemi köetakse võlad pankadele, finantsasutustele ja teistele ulatudes USA 5 triljonit dollarit ja Hiina kui ka Venemaa teab, et Ameerika Ühendriigid ei saa hakkama sellega. Peale USA, Euroopa on juba võitlevad Kreeka võla imbroglio ja kui see ei ole eesmärk, Saksamaa läheb nägu viha.








Vastupidi "GOLD" ja hõbe on alahinnatud ja kui dollar langeb automaatselt need kaubad on spiraalselt üles. Kes hakkab kasu? Hiina, Venemaa, India, jne

Kaks tippjuhid Deutsche Bank astus tagasi ja peamine põhjus on see, et tänu volitamata võimendades tehtud need pangad. Deutsche Bank on suurim omanik tuletisinstrumentide maailmas, mis ulatub 15 kuni 20% Saksamaa praegune SKP st., US $ 3 triljonit. Nii et kes on kukkumise esimene on ei keegi muu kui Saksamaa. Need mõjuvõimu mitte ainult ähvardab Saksamaa, vaid ka kogu finantssüsteemi maailma.

Hiina ja Venemaa teab, et seda tüüpi võimendades üksainus Pangad ja kui võtta 25 suurima panga maailma, kokku derivaat peetakse USA $ 333 triljonit samas esiviisikus Pangad nagu JPM US $ 78,1 triljoni kokkupuude, Citibank US $ kokku 56 miljardit, Goldman Sachsi USA $ 48 triljoni ja HSBC USA $ 3,9 triljonit kokkupuude [Andmed Kuupäev 2011, nüüd ballooned rohkem kui seda]. On 29. mai 2015, ainuüksi Hiinas läks umbes 37 tonni kulda oma eestkoste ja viie kuu 2015 nad on kogunenud umbes 983 tonni kulda. Peale selle on Hiina, millel on sisemine allikad Gold Mining, ostud tehtud Londonis kaubabörsil ja Hiina äriühingud ja üksikud ostavad rohkem Gold.
Hiina peale osta kulda, laiendab oma valuuta jüaani rahvusvahelisel turul. Nad koos India, Venemaa, Brasiilia, Lõuna-Aafrika olid juba avatud BRICS pank. Peale selle, et nad plaanivad alustada infrastruktuuri Bank, ostmine Vene Oil on renminbi, jne rahvusvaheliseks likviidsus Hiina valuuta.




International Stock Market on krahh ja raha tuleb minevaid kaupu nagu "GOLD", Silver, toornafta jne nagu USA dollar muutub nõrgaks. Et katta see üles, kohe Federal Reserve juba teatanud, et nad kavatsevad tõsta intressimäära. Nende plaan on, et kui nad tõsta intressimäära dollar tugevneb ja kõik muud kaubad on segi pekstud, et rock-bottom hindadega. Aga kui te vaatate raamatupidamise Federal Reserve ja kõik kontod lääneriikides, nad on juba võimendatud süsteem sellisel tasemel, et see on väga raske tagasi tulla. Nende rahaline väärtus valuuta on sama väärtusega, nagu ajalehed.

See stsenaarium toob kohale väärtus "GOLD" USA $ 10.000 ja SILVER 500 USD, on paljad minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279