About.me.Finance- Osta Gold ja Silver Voitto

Kuningas World News oli ottaa takkavalkeailta Chat Billionaire Frank Giustra siitä skenaario, että "Silver" tavoittaa 500 dollaria ja "Gold" päästä US $ 10,000. Täällä Sveitsissä, jotain ihmeellistä on tapahtumassa juuri nyt. He tulivat ulos "Gold" aloitetta josta keskustelimme blogissa aiemmin, koska tämä tekee Sveitsin frangi paljon vahvoja. Näin ollen tämä on huono vaikutus talouteen eli vahvan valuutan ihmiset menettävät Job.
Sveitsin frangi on arvostaa ja tulossa lähellä 1.20 kiilaa Euro. Valtiovarainministeri pelkää, että se murtaa peg, joten ne aloitti Negative 0,25% korko. Sen lisäksi, että ne alkoivat ostavat rajoittamattoman määrän euroja liikaa. Sveitsi tänään luopunut Sveitsin frangi ja liittyi Euro ja koko Euroopan talous hallitaan Brysselistä.




Sveitsin talous on paljon vahvempi kuin muissa Euroopan Maanmiehet. Niin on sen valuutan, jos heillä on yksi. Joten massiivinen rahaa painatus on käynnissä, ja Sveitsin frangi aikoo ottaa roolin euroa, jos tappi taukoja. Puolustaa peg, ne on tulostettava miljardeja tai enemmän Sveitsin frangi. Tämä tekee niiden tase heikko ja koko pankkijärjestelmä on pulassa. Sen lisäksi, että niiden johdannaisen altistuminen on enemmän ja pankkijärjestelmä toimii yli 7 kertaa bruttokansantuotteesta [BKT]. Joten, Sveitsin pankkijärjestelmä on hauras liian.

JP Morgan on lähes 100 Yhdysvaltain dollaria biljoonaa of Derivatives, Deutsche Bankin 50 kertaa vipuvaikutus normaalin pankkitoiminnan tuotot, Swiss Bank sekin on saanut tarpeeksi vipuvaikutus on sama kaikkialla maailmassa. Kanssa Domino vaikutus, jos harvat pankit ovat ottaa ongelma tarkoitetaan kaikkia pankkeja pidetään turvallisena. On tärkeää, että kuinka nopeasti sijoittajat päästä pois tämäntyyppisiä järjestelmän. Täällä Kulta ja hopea tulevat pelaamaan ja pitämään sijoittajien rahat turvassa. Sieltä Kulta nousee 10.000 USD ja hopea dollaria 500-vähimmäistavoitteet.


Vuodesta KWN haastattelussa Eric kertoi, että kuka oikeasti omistaa "Gold". Kulta tulee itse pankin tarkoittaa sitä luonnollisesti omistaa keskuspankin tämän maan. Jos pidät Gold pankissa tarkoittaa yhtä pankkikortin voi vaatia tätä "Gold" ja pitää sitä heille. Se on paras, että ostat sen jalostamon juuri lyöty yhteen ja sitä ei voida jäljittää keskuspankit. Joten jos ostat / pitää Banks, keskuspankit voi väittää, että kulta ja antaa sinulle "velkakirja" sertifiointia. Joten pitää se ulos järjestelmästä ja Osta kultaa ja "hopea" lunastaa voittoa.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279