About.me.Finance- Nopirkt Gold un Silver, lai gūtu peļņu

King World News biju ar kamīna Čats ar Miljardieris Frank Giustra par scenāriju, ka "Silver" sasniegs 500 ASV dolāriem un "Gold", lai sasniegtu ASV $ 10,000. Šeit Šveicē, kaut pārsteidzošs notiek tieši tagad. Viņi nāca no "Zelta" iniciatīvu, kas mēs apspriedām šo blogu pirms, jo tas padarīs Šveices franks daudz spēcīga. Tādējādi šis būs slikta ietekme ekonomikā, ti, sakarā ar spēcīgām valūtas cilvēki zaudēs darbu.
Šveices franks ir novērtēt un nāk tuvu 1,20 naglas ar eiro. Finanšu ministrs pauž bažas, ka tas būs pārtraukums piesaistes, tāpēc viņi uzsāka Negatīvas 0.25% procentu likmi. Neatkarīgi no tā, viņi sāka pirkt neierobežotu daudzumu eiro too. Šveice šodien bija pamesta Šveices franku un pievienojās eiro, un visa Eiropas ekonomika regulē no Briseles.




Šveices ekonomika ir daudz spēcīgāka, nekā citās Eiropas tautiešiem. Tātad būs tās valūtu, ja viņiem ir viena. Tik liela nauda drukāšanas process notiek un Šveices franks tiks ņemot lomu eiro, ja piesaistes pārtraukumiem. Aizstāvēt piesaistes, viņi ir drukāt miljardiem un miljardiem vai vairāk Šveices franku. Tas padarīs to bilances vāja un visa banku sistēma būs nepatikšanas. Neatkarīgi no tā viņu atvasinājums ekspozīcija būs vairāk un banku sistēma darbojas vairāk kā 7 reizes no iekšzemes kopprodukta [IKP]. Tātad, Šveices banku sistēma ir trausla too.

JP Morgan ir gandrīz USD 100 triljoni atvasināto instrumentu, Deutsche Bank ar 50 reizes sviru ar normālu banku ienākumiem, Šveices banka arī ir ieguvuši pietiekami daudz sviras ir tāds pats visā pasaulē. Ar domino efektu, ja dažas bankas, kam šo problēmu ir visas bankas tiek uzskatītas par nedrošu. Tas būs svarīgi, cik ātri investori izkļūt no šiem sistēmas veidiem. Šeit Zelta un Sudraba nāks spēlēt un uzturēt investoriem naudu droši. No šejienes Gold sasniegs US $ 10,000 un sudrabs 500 ASV dolāriem par minimālajiem mērķiem.


No KWN intervija ar Ēriku, pastāstīja, ka, kas patiešām pieder "Gold". Zelta faktiski nāk no banku nozīmē, ka tas ir dabiski pieder Centrālās bankas šajā valstī. Ja jūs paturiet zelta bankā nozīmē vienu dienu, banka var pieprasīt šo "zelta" un saglabāt to viņiem. Tas ir labākais, ka jūs pērkat to no pārstrādes rūpnīcas, kā tikko kaltas vienu un to nevar izsekot ar centrālo banku. Tātad, ja jūs pērkat / paturēt bankas, centrālās bankas var apgalvot, ka zelta un sniegt jums "IOU" sertifikāciju. Lai saglabātu to no sistēmas un Pirkt Gold un "Silver", lai pieprasītu savu peļņu.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279