About.me.Finance- Nakup Zlato in srebro za Dobiček

King World News bil ob ognjišču Klepet z milijarder Frank Giustra o scenariju, da "Silver" bo dosegla US $ 500 in "Gold", da bi dosegli 10.000 USD. Tu v Švici, nekaj neverjetno se dogaja prav zdaj. Prišli so iz pobude "Gold", ki smo razpravljali blog prej, saj bo to švicarskega franka precej močna. Zato bo to imelo slab učinek na tj gospodarstvo zaradi močnih valut bodo ljudje izgubijo službo.
Švicarski frank je ceniti in prihajajo blizu 1,20 kljukice z evro. Minister za finance se boji, da bo prekinil vezavo, tako da sproži negativne 0.25% obrestno mero. Poleg tega, da so začeli nakupom neomejeno količino evrov preveč. Švica je danes odstopili švicarski frank in se pridružil evra in celotno evropsko gospodarstvo je urejen iz Bruslja.




Švicarsko gospodarstvo je veliko močnejša kot v drugih evropskih rojakov. Tako bo njena valuta, če imajo eno. Tako ogromen proces tiskanja denarja poteka in se bo švicarski frank ob vlogo evra, če odmori vezava. Braniti količka, ki jih imajo za tiskanje milijarde in milijarde ali več švicarski frank. To bo njihova bilančna šibka in celoten bančni sistem bo v težavah. Poleg tega, da se bo njihova izpostavljenost derivat bolj in bančni sistem deluje več kot 7-krat bruto domačega proizvoda [BDP]. Torej, švicarski bančni sistem je krhka preveč.

JP Morgan ima skoraj 100 USD bilijona izvedenih finančnih instrumentov, Deutsche Bank z 50-krat finančnega vzvoda z normalnim bančnem prihodkov, švicarska banka preveč je dobil dovolj finančnega vzvoda je enaka po vsem svetu. Z Domino učinek, če se malo bank, ki imajo težave pomeni vse banke se štejejo za nevarne. Pomembno bo, da kako hitro vlagatelji dobili od teh tipov sistema. Tukaj bo zlato in srebro pridejo igrati in da vlagateljem denar varen. Od tu se bo zlato dosegla 10.000 USD in srebro 500 evrov kot minimalnih ciljev.


Od KWN intervju z Ericom, je povedal, da je v resnici lastnik "Gold". Gold dejansko prihaja iz banke pomeni, da je seveda v lasti centralne banke te države. Če se boste držali zlato v banki pomeni en dan banka lahko zahtevate "Gold" in ga shranite za njih. To je najbolje, da si ga kupil iz rafinerije kot sveže skovane enega in ga ni mogoče izslediti s strani centralnih bank. Torej, če ste kupili / obdržati v bankah, lahko centralne banke trdijo, da zlato in vam nudijo "IOU" certificiranje. Torej ga hranite iz sistema in Buy Gold in "Silver" zahtevati svoj dobiček.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279