ABOUT.ME.FINANCE - nakup zlata in srebra SEDAJ ZA DOBIČEK

Si lahko predstavljate, da kupite "zlato" na 10.000 USD plus tudi kupi "Silver", na 500 evrov, nato pa nameravate kupiti zdaj.

Glavni razlog je, da Kitajska se kopičijo zlato in Rusija preveč je tudi preusmeritev ves denar za olje za nakup zlata. United States Federal Reserve sistem Račun bo padel kot Banke so vplivno sistem s pribitkom denarja in da bo nekega dne ne. Počakajte in Watch. Zvezni sistem je gorivo z dolgovi iz bank, finančnih institucij in drugih v višini 5 USD bilijona in na Kitajskem, kot tudi Rusija ve, da Združene države Amerike ne more spopasti s tem. Poleg ZDA, Evropa se že borijo s Grčija dolgov Zapletenost in če ga ne konča, Nemčija se bo soočiti z jezo.








Ravno nasprotno "zlato" in srebro so podcenjene in če dolar gre dol bo samodejno ti blago se spiralno do vrha. Kdo bo imel koristi? Kitajska, Rusija, Indija, itd

Dve Top Vodstvo Deutsche Bank je odstopil in glavni razlog je, da je zaradi nepooblaščenega vzvoda storiti s temi bankami. Deutsche Bank je največji imetnik derivatov v svetu, ki je v višini 15 do 20% IE Nemčija tok BDP., US $ 3 bilijone. Torej, kdo bo prvi, ki spadajo ni nič drugega kot v Nemčiji. Ti finančni vzvod ne ogroža samo Nemčiji, ampak tudi celoten finančni sistem na svetu.

Kitajska in Rusija se zaveda, da s temi vrstami vzvoda z enim samim bank in če sprejme 25 največjih bank na svetu, se šteje, totalni diferencial, da bo US $ 333 milijard, ker so top pet bank, kot JPM z US $ 78,1 bilijona izpostavljenosti, Citibank z USD 56 milijard, Goldman Sach z ZDA $ 48 bilijonov in HSBC z ZDA $ 3,9 bilijona izpostavljenost [Data datirana 2011, zdaj ballooned za več kot to]. Dne 29. maj 2015, Kitajska sama je približno 37 ton zlata v priporu in pet mesecev leta 2015, so se nabrali okoli 983 ton zlata. Poleg tega na Kitajskem je ob notranjih virov zlata, Nabava V Londonu Commodity Exchange in kitajskih podjetij in posameznih kupujete več zlata.
Kitajska, razen od nakupa zlata, se širi svoje valute renminbi na mednarodnem trgu. So skupaj z Indijo, Rusijo, Brazilijo, je Južna Afrika že odprli BRICS banko. Poleg tega, da se namerava začeti infrastrukturne banke, nakup ruske nafte z renminbija, etc internacionalizirati likvidnost kitajske valute.




International Stock Market bo treskav in sredstva bodo teče z blagom, kot so "zlato", Silver, surova nafta, itd, kot Ameriški dolar bo postala šibka. Da bi to prikrili, Zdaj Federal Reserve je že napovedal, da se načrtuje povečanje obrestnih mer. Njihov načrt je, da bo, če se poveča obrestna mera dolar bo postala močnejša in vse drugo blago bo pretepel na rock-bottom cenah. Ampak, če pogledaš na računih Federal Reserve in vse račune v zahodne države, ki ste jih že vzvodom sistem do take stopnje, da je zelo težko, da pridejo nazaj. Njihovo denarno vrednost valute bodo imeli enako vrednost kot dnevni časopis.

Ta scenarij se bo s čimer se je vrednost "zlato" za 10.000 USD in srebro na 500 evrov, na golo minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279