ABOUT.ME.FINANCE - kúpiť zlato a striebro TERAZ za účelom dosiahnutia zisku

Dokážete si predstaviť, kúpiť "zlato" v USA 10.000 dolár a tiež kúpiť "strieborný" na 500 USD, potom v pláne kúpiť teraz.

Hlavným dôvodom je skutočnosť, že Čína sa hromadia zlato a Rusko príliš sa tiež odklonenia všetky ropy peniaze na nákup zlata. Spojené štáty americké Federálny rezervný systém účtu bude klesať, pretože banky sú využitie systém s prebytkom peňazí, a to jedného dňa zlyhá. Čakať a sledovať. Federálny systém pracuje s dlhy od bánk, finančných inštitúcií a ďalší vo výške US $ 5 biliónov a Číne, rovnako ako Rusko, vie, že Spojené štáty nemôžu vyrovnať s tým. Na rozdiel od USA, Európa je už bojuje s Grécko dlh ťahanice, a ak to nie je koniec, Nemecko sa chystá čeliť hnevu.








Naopak "zlata" a striebro sú podhodnotené, a ak dolár ide dole automaticky tieto komodity budú špirále na vrchol. Kto bude mať prospech? Čína, Rusko, India, atď.

Dva vrcholoví manažéri Deutsche Bank odstúpil a hlavným dôvodom je to, že z dôvodu neoprávneného pákového efektu vykonať týchto bánk. Deutsche Bank je najväčšou držiteľom derivátov vo svete, ktorý je vo výške 15 až 20% z IE Nemecko prúdu HDP., US $ 3 bilióny. Takže, kto budú padať prvé nie je nikto iný ako v Nemecku. Tieto pákový efekt ohrozuje nielen Nemecko, ale aj celý finančný systém na svete.

Čína a Rusko vie, že s týmito typmi pákového efektu jediným bánk, a ak prijme 25 najväčších bánk na svete, celková derivát je považovaný za US 333 dolárov bilióna, zatiaľ čo top piatich bánk, ako je JPM s nami 78,1dolar bilióny expozície, Citibank s USA 56 dolárov miliardy Goldman Sach s USA 48 dolárov bilióny a HSBC s USA 3,9 dolár bilióna expozície [Data Datované 2011, teraz bobtnajú do viac než to]. Dňa 29. mája 2015, Čína sama trvala asi 37 ton zlata v jeho väzbe a päť mesiacov roku 2015, ktoré sa nahromadili asi 983 ton zlata. Okrem tohto Číny má interných zdrojov ťažba zlata, Nákupy vykonané v londýnskej komoditnej burze a čínskymi spoločnosťami a jednotlivými kupujú viac zlata.
Čína, na rozdiel od nákupu zlata, rozširuje svoje meny Renminbi na medzinárodnom trhu. Oni spolu s Indiou, Ruskom, Brazília, Južná Afrika už otvoril BRICS Bank. Okrem toho majú v pláne začať infraštruktúry banky, Nákup ruskej ropy s jüanu, atď internacionalizovať likvidity čínskej meny.




International Stock Market bude zhadzovať a finančné prostriedky budú prúdi do komodít, ako "zlato", striebro, ropa, atď ako Spojené štáty dolár bude slabý. Ak to chcete zakryť, Práve teraz Federálny rezervný systém už oznámili, že plánujú zvýšenie úrokových sadzieb. Ich plán je, že, ak sa tým zvýši úroková sadzba dolár bude silnejší a všetky ostatné komodity sa mlátil do rockových-bottom ceny. Ale keď sa pozriete na účty Federálneho rezervného systému a všetkých účtov, so západnými krajinami, som sa už využíval systém na takú úroveň, že je to veľmi ťažké, aby sa vrátil. Ich peňažná hodnota meny bude mať rovnakú hodnotu, ako je denná tlač.

Tento scenár bude prinášať hodnotu "zlata" USA 10.000 dolár a striebra na 500 USD, na holé minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279