About.me.Finance- Kupi Zlato i srebro za profit

Kralj Vijesti je vlasništvo Fireside Chat sa Milijarder Frank Giustra o scenariju koji "Silver" će doći do US $ 500 i "zlato" do nas $ 10,000. Ovdje u Švicarskoj, nešto nevjerojatno se događa upravo sada. Došli iz "Gold" inicijative koju smo razgovarali blog prije, jer to će učiniti na švicarski franak mnogo jaka. Dakle, to će imati loš utjecaj na gospodarstvo, odnosno zbog jakih valuta ljudi će izgubiti posao.
Švicarski franak je cijeni i dolaze blizu 1,20 klinova uz euro. Ministar financija strahuje da će slomiti klin, pa su pokrenuli negativnu 0,25% kamatna stopa. Osim toga su počeli kupuju neograničenu količinu eura previše. Švicarska je danas napustio švicarski franak i euro i pridružila cijela europska ekonomija je uređeno iz Bruxellesa.




Švicarski Ekonomija je mnogo jači od ostalih europskih sunarodnjaka. Tako će biti njegov valute, ako imaju jedan. Dakle, masivni proces Novac tisak odvija i švicarski franak će biti uzimanje ulogu Euro ako PEG pauze. Braniti klin, moraju ispisati milijarde i milijarde ili više švicarski franak. To će učiniti svoje bilance slab i cijeli bankarski sustav će biti u nevolji. Osim da je njihov derivat izlaganje će biti sve više i bankarski sustav radi više od 7 puta bruto domaćeg proizvoda [BDP]. Dakle, Švicarski bankarski sustav je krhak previše.

JP Morgan je gotovo 100 USD trilijun derivata, Deutsche Bank sa 50 vremenima poluge s normalnim bankarskog prihoda, švicarska banka također ima dovoljno poluge je isti u cijelom svijetu. Uz Domino efekt, ako se nekoliko banaka ima problem znači sve banke smatraju nesigurnima. To će biti važno da koliko brzo investitori izaći iz ove vrste sustava. Ovdje Zlato i srebro će doći igrati i držati investitora novac na sigurnom. S ovog mjesta Zlato će doći do SAD 10.000 dolara, a Silver US $ 500 kao minimalni ciljeve.


Od KWN intervjuu Erica, rekao da tko stvarno posjeduje "zlato". Zlato je zapravo dolazi iz banke znači da, naravno, u vlasništvu središnje banke te zemlje. Ako zadržite zlato u banci znači jedan dan banka može tvrditi ovo "zlato" i držati ga za njih. To je najbolje da ga kupi iz rafinerije kao svježe iskovane jedan i ne može se pratiti od strane središnjih banaka. Dakle, ako ste kupiti / držati u bankama, središnje banke mogu tvrditi da je zlato i pružiti vam "zadužnica" certifikat. Tako ga zadržati izvan sustava i Kupi Gold i "Silver" zahtjevu svoj profit.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279