About.me.Finance- Kupi Zlato i srebro za profit

King World News je imao Fireside Chat sa milijarder Frank Giustra o scenariju da je "Silver" dostići će 500 US $ i "Gold" do nas 10.000 dolara. Ovdje u Švicarskoj, nešto divno se događa upravo sada. Došli su iz inicijative "Gold", koji smo razgovarali o blogu prije, jer će to učiniti Švicarski franak mnogo jak. Dakle, to će imati loš učinak u privredi, odnosno, zbog jakih ljudi valutu će izgubiti posao.
Švicarski franak je cijeneći i dolazi u blizini 1,20 klinova sa Euro. Ministar financija strahuje da će slomiti PEG, pa su inicirali Negativno 0,25% kamata. Osim toga oni su počeli kupuje neograničene količine eura previše. Švicarska je danas napustila Švicarski franak i pridružio Eurima i cijeli evropske ekonomije se upravlja iz Brisela.




Swiss Ekonomija je mnogo jači od drugih evropskih Compatriots. Tako će biti svoju valutu, ako imaju jedan. Dakle, masivni proces štampanje novca se odvija i Švicarski franak će biti uzimajući ulogu eura ako PEG pauze. Braniti klin, moraju ispisati milijarde i milijarde ili više Švicarski franak. To će učiniti svoje bilansa slaba i cijeli bankarski sistem će biti u nevolji. Osim da je njihova izloženost derivata će biti sve više i bankarski sistem radi više od 7 puta bruto domaćeg proizvoda [BDP]. Dakle, švicarski bankarski sistem je krhka previše.

JP Morgan ima gotovo 100 US $ triliona derivata, Deutsche Bank sa 50 puta od poluga sa normalnim bankarstva prihoda, Švajcarska banka previše je dovoljno prednost je isti u cijelom svijetu. Uz Domino efekt, ako se malo banaka imaju problem znači svih banaka smatraju se nesigurno. To će biti važno da koliko brzo investitori izaći iz ove vrste sistema. Ovdje će doći zlato i srebro u igri i držati investitora novac na sigurnom. Odavde Gold dostići 10.000 US $ i srebro US $ 500 kao minimalni ciljevi.


Iz razgovora MŽK sa Eric, rekao je da je vlasnik koji zaista "Gold". The Gold zapravo dolazi iz banke znači da je prirodno u vlasništvu Centralna banka te zemlje. Ako nastavite zlato u banci znači jednog dana banka može tvrditi "Gold" i držite ga za njih. To je najbolje da ga kupuju iz rafinerije kao svježe iskovan jedan i ne može se pratiti od strane centralnih banaka. Dakle, ako kupite / Za ostanak u bankama, centralne banke mogu tvrditi da Gold i pružiti vam jedan "priznanicu" certifikaciju. Pa neka ga iz sistema i Kupi Gold i "Silver" da traže svoj profit.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279