About.me.Finance- Koupit Zlato a stříbro za účelem dosažení zis

Král World News byl s krbu Chat s Miliardář Frank Giustra o situaci, která "Silver" dosáhne 500 USD a "Gold", aby k nám $ 10,000. Tady ve Švýcarsku, něco úžasného děje právě teď. Vyšli z iniciativy "Gold", které jsme diskutovali o blog, dříve, protože to bude dělat švýcarský frank hodně silný. Proto, bude to mít špatný vliv na IE ekonomiky, vzhledem k silné měně lidí ztratí práci.
Švýcarský frank byl posilující a přichází v blízkosti 1,20 kolíky s Euro. Ministr financí se obává, že to bude zlomit kolík, takže oni zahájila Negativní 0,25% úrokovou sazbou. Kromě toho začali kupovat neomezené množství eur příliš. Švýcarsko dnes opustil švýcarský frank a připojil Euro a celé evropské hospodářství je řízena z Bruselu.

Švýcarské ekonomiky je mnohem silnější než jiné evropské krajany. Takže bude jeho měna, pokud mají jeden. Tak masivní proces Money probíhá tisk a švýcarský frank budou brát roli eura, pokud PEG přestávek. Bránit kolík, mají tisknout miliardy a miliardy nebo více Švýcarský frank. To umožní, aby jejich rozvaha slabá a celý bankovní systém bude mít problémy. Kromě toho jejich derivátem expozice bude více a bankovní systém pracuje více než 7 krát hrubého domácího produktu [HDP]. Takže, švýcarský bankovní systém je křehký příliš.

JP Morgan má téměř 100 USD bilionu derivátů, Deutsche Bank s 50 časy pákového efektu s normálním bankovním příjmů, Swiss Bank také má dost páka je stejná na celém světě. S dominový efekt, pokud několik bank mají tento problém znamená, že všechny banky jsou považovány za nebezpečné. Bude důležité, aby se jak rychle investoři dostat se z těchto typů systému. Tady Zlato a stříbro přijdou hrát a držet investorům peníze v bezpečí. Odtud Gold dosáhnou USA 10.000 dolar a stříbro USA 500 dolarů jako minimálních cílů.

Od KWN rozhovoru s Ericem, řekl, že kdo opravdu vlastní "zlato". Gold skutečně pochází z banky znamená, že je přirozeně ve vlastnictví centrální banky této země. Pokud se budete držet zlato v bance znamená, že jeden den banka může prohlásit tento "zlato" a udržet ji na ně. To je to nejlepší, co jste si ji koupili od rafinerie jako čerstvě ražený jeden, a to nelze vysledovat ze strany centrálních bank. Takže pokud si koupíte / udržet v bank, centrálních bank může tvrdit, že zlato a poskytne vám certifikaci "IOU". Takže udržet ji ze systému a koupit zlato a "Silver" nároku svůj zisk.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279