ABOUT.ME.FINANCE - KOPEN GOUD EN ZILVER NU VOOR WINST

Kun je je voorstellen om "GOLD" kopen tegen US $ 10.000 plus ook kopen "Silver" op US $ 500, dan is van plan om nu te kopen.

De belangrijkste reden is dat China is accumuleren goud en Rusland ook wordt ook omleiden van alle olie geld om goud te kopen. United States Federal Reserve System Account zal dalen als de Banken zijn gebruik te maken van het systeem met een overmaat geld en het zal op een dag mislukken. Wachten en kijken. Federal System wordt gevoed met schulden van banken, financiële instellingen en anderen voor een bedrag van US $ 5 biljoen en China alsmede Rusland weet dat de Verenigde Staten niet kan omgaan met dit. Afgezien van de VS, is Europa nu al vechten met Griekenland Schuld imbroglio en als het niet eindigt, Duitsland gaat aan de toorn geconfronteerd.








Integendeel "Gold" en zilver ondergewaardeerd zijn en als de dollar naar beneden gaat automatisch deze grondstoffen worden spiraalsgewijs naar de top. Wie gaat om te profiteren? China, Rusland, India, enz.

Twee topfunctionarissen van Deutsche Bank heeft ontslag genomen en de belangrijkste reden is dat als gevolg van ongeautoriseerde leveraging gedaan door deze banken. Deutsche Bank is de grootste houder van derivaten in de wereld, dat is een bedrag 15 tot 20% van het huidige Duitsland bbp dwz., US $ 3 biljoen. Dus wie zal eerst te vallen is niemand minder dan Duitsland. Deze leverage bedreigt niet alleen Duitsland, maar ook het gehele financiële systeem van de wereld.

China en Rusland weet dat met dit soort hefboomwerking door één Banks en als het nemen van de 25 grootste banken in de wereld, wordt de totale afgeleide beschouwd VS zijn $ 333 biljoen, terwijl de top vijf banken, zoals JPM met US $ 78,1 biljoen belichting, Citibank met US $ 56 miljard, Goldman Sach met US $ 48 biljoen en HSBC met US $ 3,9 biljoen blootstelling [Data uit 2011, nu explosief gestegen tot meer dan dit]. Op 29 mei 2015, China nam alleen al ongeveer 37 ton goud in zijn hechtenis en de vijf maanden van 2015, hebben ze ongeveer 983 ton goud opgebouwd. Afgezien van dit China is het hebben van interne bronnen van de Gold Mining, worden aankopen gedaan in London Commodity Exchange en Chinese bedrijven en individuele kopen meer goud.
China, afgezien van het kopen van goud, breidt zijn munt renminbi naar de internationale markt. Ze samen met India, Rusland, Brazilië, Zuid-Afrika had al een BRICS Bank geopend. Afgezien van dat ze van plan zijn om een ​​infrastructuur Bank starten, kopen Russische olie met Renminbi, etc om de liquiditeit van de Chinese munt te internationaliseren.




International Stock Market zal worden crashen en middelen zullen worden stroomt naar grondstoffen zoals "Gold", zilver, ruwe olie, etc als de Verenigde Staten dollar zal zwak worden. Om het te verdoezelen, nu Federal Reserve al aangekondigd dat ze van plan zijn om verhoging van de rente. Hun plan is dat, als ze verhogen de rente Dollar zal sterker worden en alle andere grondstoffen zal worden afgeranseld aan bodemprijzen. Maar als je kijkt naar de rekeningen van de Federal Reserve en alle rekeningen naar westerse landen, ze hebben al het systeem ingezet om een ​​dergelijk niveau dat het zeer moeilijk om terug te komen. Hun monetaire waarde van de munt zal dezelfde waarde als dagelijkse krant hebben.

Dit scenario zal de waarde van "GOLD" te brengen tot US $ 10.000 en SILVER tot US $ 500, op blote minimum.WRITE AAN: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279