ABOUT.ME.FINANCE - KÖP guld och silver NU FÖR VINST

Kan du tänka dig att köpa "guld" på US $ 10.000 plus också köpa "Silver" på US $ 500, sedan planerar att köpa nu.

Den främsta orsaken är bakom att Kina samla guld och Ryssland för också avleda all olja pengar för att köpa guld. United States Federal Reserve System konto kommer att falla som Bankerna utnyttja systemet med överskott pengar och det kommer en dag att misslyckas. Vänta och se. Federal System drivs med skulder från banker, finansinstitut och andra som uppgår till USD 5 biljoner och Kina samt Ryssland vet att USA inte kan klara av detta. Bortsett från USA, Europa är redan kämpar med Grekland skuld imbroglioen och om det inte slutar, Tyskland kommer att möta vrede.








Tvärtom "guld" och SILVER är undervärderade och om dollarn går ner automatiskt dessa varor kommer att spiral till toppen. Vem kommer att gynna? Kina, Ryssland, Indien, etc.

Två ledande befattningshavare av Deutsche Bank har avgått och den främsta orsaken är att på grund av otillåten hävstångseffekt som utförts av dessa banker. Deutsche Bank är den största innehavaren av derivat i världen, som uppgår 15 till 20% av Tyskland nuvarande BNP dvs., US $ 3 biljoner. Så vem kommer att falla först är ingen annan än Tyskland. Dessa hävstång inte bara hotar Tyskland utan även hela det finansiella systemet i världen.

Kina och Ryssland vet att med dessa typer av hävstångseffekt av en enda Banks och om att ta de 25 största bankerna i världen, är den totala derivat anses vara US $ 333 biljoner, medan de fem bästa Banker som JPM US $ 78,1 biljoner exponering, Citibank med US $ 56 miljarder, Goldman Sach med US $ 48 biljoner och HSBC med US $ 3,9 biljoner exponering [Data Daterad 2011, nu ballooned till mer än detta]. Den 29 maj 2015 Kina tog ensam om 37 ton guld i förvar och de fem månaderna 2015, de har samlat cirka 983 ton guld. Bortsett från detta är Kina med interna källor av Gold Mining, är köp gjorda i London Commodity Exchange och kinesiska företag och enskilda att köpa mer guld.
Kina, bortsett från att köpa guld, utökar sin valuta renminbi till internationella marknaden. De tillsammans med Indien, Ryssland, Brasilien, hade Sydafrika redan öppnat ett BRICS Bank. Bortsett från att de planerar att starta en infrastruktur Bank, köpa ryska olja med renminbi, etc för att internationalisera likviditet kinesiska valutan.




Internationella aktiemarknaden kommer att krascha och medlen kommer att strömma till råvaror som "guld", Silver, råolja, etc som USA-dollar kommer att bli svag. För att täcka upp det, just nu Federal Reserve redan meddelat att de planerar att höja räntan. Deras plan är att om de höja räntan dollarn blir starkare och alla andra varor kommer att tillintetgjord att rock-bottom priser. Men om man tittar på räkenskaperna för Federal Reserve och alla konton till västländer, har de redan belånade systemet till en sådan nivå att det är mycket svårt att komma tillbaka. Deras monetära värdet av valutan kommer att ha samma värde som dagstidning.

Detta scenario kommer att få värdet av "guld" till USD 10.000 och silver till US $ 500, på nakna minimum.WRITE TO: greatsubin2012@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279