About.me.Finance- Köp guld och silver för vinst

King World News hade en brasafton Chatta med Billionaire Frank Giustra om det scenario som "Silver" kommer att nå US $ 500 och "guld" för att nå US $ 10.000. Här i Schweiz, är något fantastiskt händer just nu. De kom ut initiativ "Guld", som vi diskuterade bloggen innan eftersom detta kommer att göra det schweiziska franc mycket stark. Därför kommer det att få en negativ effekt på ekonomin dvs på grund av starka valuta människor kommer att förlora jobbet.
Den schweiziska franc har uppskattar och kommer nära till 1,20 pinnar med Euro. Finansministern befarar att det kommer att bryta pinnen, så de initierade Negativ 0,25% ränta. Bortsett från att de började köpa obegränsat antal euro också. Schweiz idag hade övergett Schweiziska franc och anslöt sig till euron och hela den europeiska ekonomin styrs från Bryssel.




Schweiziska ekonomin är mycket starkare än andra europeiska landsmän. Så blir sin valuta, om de har en. Så en massiv pengar tryckprocess pågår och schweiziska franc kommer att ta rollen som euron om peg raster. För att försvara pinnen, de måste skriva ut miljarder och åter miljarder eller mer Schweiziska franc. Detta kommer att göra sin balansräkning svag och hela banksystemet kommer att vara i trubbel. Bortsett från att deras derivat exponering kommer att bli mer och banksystemet fungerar mer än 7 gånger av bruttonationalprodukten [BNP]. Så, är schweiziska banksystemet bräcklig också.

JP Morgan har nästan 100 USD biljoner derivat, Deutsche Bank med 50 gånger av hävstång med normal bankintäkter, är schweiziska banken också har fått tillräckligt med inflytande samma över hela världen. Med Dominoeffekt, om några banker har problem: alla banker anses vara osäkra. Det kommer att vara viktigt att hur snabba investerare komma ur dessa typer av systemet. Här guld och silver kommer att spela och hålla investerare pengar säkra. Härifrån Gold kommer att nå US $ 10.000 och Silver 500 USD som minimimål.


Från KWN intervju med Eric berättade att vem som egentligen äger "Guld". Gold faktiskt kommer från banken innebär att det är naturligt ägs av centralbanken i det landet. Om du håller guld i banken innebär en dag bank kan göra anspråk på det här "Guld" och hålla den för dem. Det är det bäst att du köper den från raffinaderiet som nyligen präglade en och det kan inte spåras av centralbankerna. Så om du köper / hålla i Banks, kan centralbanker hävdar att guld och ge dig en "IOU" certifiering. Så hålla det ur systemet och Köp guld och "Silver" att hävda din vinst.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279