About.me.Finance- Koop goud en zilver voor Profit

King World News was het hebben van een open haard Chat met Billionaire Frank Giustra over het scenario dat "Silver" zal bereiken US $ 500 en "Gold" te bereiken US $ 10.000. Hier in Zwitserland, is iets geweldigs nu gebeurt. Ze kwamen uit het initiatief "Gold", die we de blog eerder besproken, want dit zal de Zwitserse Frank veel sterk te maken. Vandaar, zal dit een slecht effect op de economie dat wil zeggen, als gevolg van sterke munt mensen zullen de Job verliezen.
De Zwitserse Frank is het waarderen en komen in de buurt van 1,20 pinnen met Euro. De minister van Financiën vreest dat de pin zal breken, zodat ze gestart Negatief 0,25% rente. Afgezien van dat begonnen ze kopen onbeperkte hoeveelheid euro's ook. Zwitserland vandaag had Zwitserse frank verlaten en sloot Euro en de gehele Europese economie wordt bestuurd vanuit Brussel.

Zwitserse economie is veel sterker dan de andere Europese landgenoten. Zo zal zijn munt zijn, als ze er een hebt. Dus een enorme Money drukproces plaatsvindt en Zwitserse Frank zal nemen de rol van de euro als de pen breekt. Om de pin te verdedigen, moeten ze miljarden en miljarden of meer Zwitserse frank te drukken. Dit zal hun balans zwak te maken en het hele banksysteem zal worden in de problemen. Afgezien van dat hun derivaten exposure zullen meer en bancaire systeem werkt meer dan 7 keer van het bruto binnenlands product [BBP]. Dus, Zwitserse banksysteem is te kwetsbaar.

JP Morgan heeft bijna US $ 100 triljoen van derivaten, Deutsche Bank met 50 keer van leverage met een normale bancaire inkomsten, Swiss Bank Ook heeft genoeg leverage is hetzelfde over de hele wereld. Met het domino-effect, als weinig banken hebben het probleem: alle banken worden beschouwd als onveilig te zijn. Het is belangrijk dat hoe snel investeerders uit deze types van het systeem zijn. Hier goud en zilver zullen komen om te spelen en te houden investeerders geld veilig. Vanaf hier Gold zal bereiken US $ 10.000 en Silver US $ 500 als minimum targets.

Van KWN interview met Eric, vertelde dat die echt eigenaar van de "Gold". De Gold komt eigenlijk van de bank betekent dat het is natuurlijk in handen van centrale bank van dat land. Als u Gold houden in de bank betekent een dag bank kan beweren dat dit "Gold" en houd deze voor hen. Dat is het beste dat je het kopen van de raffinaderij als vers geslagen één en het kan niet worden getraceerd door de centrale banken. Dus als je kopen / in banken te houden, kunnen centrale banken beweren dat Gold en bieden u een "IOU" certificering. Dus hou het uit van het systeem en Koop goud en "Silver" om uw winst te claimen.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279