About.me.Finance- Køb guld og sølv for Profit

King World News havde en fireside Chat med Billionaire Frank Giustra om det scenario, "Sølv" vil nå US $ 500 og "Gold" at nå US $ 10.000. Her i Schweiz, er noget fantastisk sker lige nu. De kom ud af "Gold" initiativ, som vi diskuterede bloggen før, fordi dette vil gøre den schweiziske franc meget stærk. Derfor vil det have en dårlig effekt i økonomien, dvs., på grund af stærk valuta folk vil miste jobbet.
Den schweiziske franc har værdsætte og kommer tæt på 1,20 pinde med Euro. Finansministeren frygter, at det vil bryde pind, så de indledte Negativ 0,25% rente. Bortset fra, at de begyndte at købe ubegrænset mængde af euro også. Schweiz i dag havde forladt Swiss Franc og sluttede Euro og hele den europæiske økonomi er styret fra Bruxelles.

Schweiziske økonomi er meget stærkere end andre europæiske Landsmænd. Så vil være sin valuta, hvis de har en. Så en massiv Money trykning proces finder sted, og schweiziske franc vil tage rollen som Euro, hvis pind pauser. At forsvare pind, de har til at udskrive milliarder og atter milliarder eller mere Swiss Franc. Dette vil gøre deres balance svag og hele banksystemet vil være i problemer. Bortset fra, at deres afledte eksponering vil blive mere og banksystemet fungerer mere end 7 gange i bruttonationalproduktet [BNP]. Så schweiziske banksystem er for skrøbeligt.

JP Morgan har næsten USD 100 billioner af derivater, Deutsche Bank med 50 gange af gearing med normal bank indtægter, Swiss Bank også har fået nok gearing er samme over hele verden. Med Domino effekt, hvis nogle banker har problemet: alle banker anses for at være usikre. Det vil være vigtigt, at hvor hurtigt investorer får ud af disse typer af systemet. Her guld og sølv vil komme til at spille og holde investorernes penge sikkert. Herfra vil Gold nå US $ 10.000 og Silver USD 500 som minimumsmål.


Fra KWN interview med Eric, at vide, at der virkelig ejer "Gold". Gold faktisk kommer fra banken betyder, at det er naturligt ejet af centralbank landet. Hvis du holder Guld i banken betyder en dag bank kan hævde denne "guld" og holde det for dem. Det er det bedste, du køber det fra raffinaderiet som frisk præges en, og det kan ikke spores af centralbankerne. Så hvis du køber / holde Banks, kan centralbanker hævde, at guld og give dig en "IOU" certificering. Så hold det ud af systemet og Køb Guld og "Sølv" til at kræve din fortjeneste.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279